Δουδωνής: Η κυβέρνηση έχει ευθύνη γιατί ο Κασιδιάρης έκανε πολιτική εκστρατεία 3 χρόνια από τη φυλακή

 Δουδωνής: Η κυβέρνηση έχει ευθύνη γιατί ο Κασιδιάρης έκανε πολιτική εκστρατεία 3 χρόνια από τη φυλακή

Ως προβληματική χαρακτήρισε την κυβερνητική τροπολογία για το «κόμμα Κασιδιάρη» ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Δουδωνής, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει σοβαρότατες ευθύνες για το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε πολιτική εκστρατεία τα 3 τελευταία χρόνια.

«Υπάρχει ένα σοβαρότατο ζήτημα σε σχέση με το χρόνο: Τρία χρόνια ο Κασιδιάρης αφέθηκε να κάνει πολιτική εκστρατεία μέσα από τη φυλακή. Υπάρχουν σαφέστατες ευθύνες της Κυβέρνησης γιατί ήρθε η τροπολογία τώρα και όχι νωρίτερα», είπε ο Παναγιώτης Δουδωνής στον ΣΚΑΪ, σχολιάζοντας τον χρόνο που επιλέχθηκε για να έρθει η τροπολογία για το «μπλόκο» φασιστικών κομμάτων στις εκλογές.

Ο κ. Δουδωνής επισήμανε ότι αρχική τροπολογία που διέρρευσε στα ΜΜΕ είχε σημαντικά προβλήματα και υπογράμμισε ότι με την παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, «η τροπολογία περιορίστηκε μόνο στις περιπτώσεις που έχουμε καταδίκη για εγκληματική ή τρομοκρατική οργάνωση, τέθηκαν οι δικονομικές εγγυήσεις και ζητήσαμε τη γνωμοδότηση της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής. Αυτό καταδεικνύει ότι εμείς δεν λειτουργούμε μικροκομματικά και καλούμε άπαντες να μην το βλέπουν έτσι, καθώς έχει να κάνει με την άμυνα της Δημοκρατίας μας».

«Τι θα πουν τα παιδιά που μας βλέπουν, οι νέοι που είναι στο εξωτερικό; Ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί το πολιτικό σύστημα στην άμυνα της Δημοκρατίας;» κατέληξε ο κ. Δουδωνής.

Σχετικά Άρθρα