Ζαχαριάδης για Γεωργιάδη: “Επιμένει στην ανιστόρητη εξίσωση κομμουνισμού και φασισμού”

 Ζαχαριάδης για Γεωργιάδη: “Επιμένει στην ανιστόρητη εξίσωση κομμουνισμού και φασισμού”

Επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης. Με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Επιμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ στην ανιστόρητη και απαράδεκτη θέση για την εξίσωση κομμουνισμού και φασισμού. Είναι προσωπική του άποψη; Είναι θέση της Νέας Δημοκρατίας; Απηχεί τις απόψεις του Κυριάκου Μητσοτάκη;».

Δείτε την ανάρτηση:

Γεωργιάδης: Όσα είπε για τη Χρυσή Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Γεωργιάδης, είπε νωρίτερα στη Βουλή ότι αυτοί που έδωσαν μάχη κατά της Χρυσή Αυγή ήταν η ΝΔ και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, που στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας είχε «συμμαχήσει» με τις ψήφους της για να ρίξει την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, όπως και «στην πάνω και κάτω πλατεία» και στις «συνυπάρξεις» στο Καστελόριζο. Αυτοί οι «μεγάλοι μαχητές» κατά της Χρυσής Αυγής είστε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ!». Σήμερα, είπε ο υπουργός, στον ΣΥΡΙΖΑ «είστε πραγματικά δυστυχισμένοι με αυτή την τροπολογία, γιατί εσάς σας ενδιαφέρει ότι νομίζετε ότι η Χρυσή Αυγή στερεί από τη ΝΔ βουλευτές και έδρες, για αυτό και πάτε στο παρών. Αλλά το παρών σημαίνει αφήστε τον Κασιδιάρη να κατέβει στις εκλογές».

Σχετικά Άρθρα