Κρήτη: Πολύτεκνη οικογένεια ζει χωρίς ρεύμα εδώ και 15 χρόνια – “Το κρύο είναι ανυπόφορο” (εικόνες)

 Κρήτη: Πολύτεκνη οικογένεια ζει χωρίς ρεύμα εδώ και 15 χρόνια – “Το κρύο είναι ανυπόφορο” (εικόνες)

Κάτω από όριο της φτώχειας ζει εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια πολύτεκνη οικογένεια στην Κρήτη, η οποία καταφέρνει να επιβιώσει χάρη στο φιλότιμο και την ανθρωπιά των Κρητικών.

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών τηλεφώνησε στην ιστοσελίδα neakriti.gr από χωριό του νομού Ημαθίας και εξήγησε πως ζει σε ένα σπίτι που το 2008 σταμάτησε το χτίσιμο του λόγω της κρίσης, και από τότε γίνεται μεγάλος αγώνας από την οικογένεια, για να μεγαλώσει και να στηρίξει τις ανάγκες των τεσσάρων της παιδιών, αφού όταν η οικοδομή σταμάτησε, δεν είχε καν συνδεθεί με τη ΔΕΗ.

«Χωρίς ρεύμα. Με μία μπαλαντέζα μας βοηθάει ένα γειτονικό μας σπίτι. Και με τη βοήθεια μόνο της εκκλησίας και του κοινωνικού παντοπωλείου του χωριού, αγωνιζόμαστε από τότε να ζήσουμε τα παιδιά μας. Φανταστείτε ότι η μικρότερη κόρη μου που είναι τώρα 12 χρονών, κοιμάται δίπλα στην ξυλόσομπα. Δεν έχουμε βάλει ούτε πλακάκια. Και το κρύο είναι ανυπόφορο» λέει στο neakriti.gr η Μ.Χ. που ζητάει όποιος θέλει και μπορεί, να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6948 277 899 και να βοηθήσει από το υστέρημα του, ώστε να εξασφαλιστούν έστω τα χρήματα για τη σύνδεση του ρεύματος.

Σχετικά Άρθρα