Βίντεο σοκ: Τα κτίρια καταρρέουν σαν χάρτινα από τα 7,8 Ρίχτερ – Δραματική διάσωση παιδιού

 Βίντεο σοκ: Τα κτίρια καταρρέουν σαν χάρτινα από τα 7,8 Ρίχτερ – Δραματική διάσωση παιδιού

Ασύλληπτη τραγωδία μετά τον ισχυρό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που είχε επίκεντρο τη γειτονική μας χώρα και έπληξε και τη Συρία με εκατοντάδες νεκρούς. Τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα συγκλονίζουν.

Ο απολογισμός των θυμάτων του σεισμού 7,8 βαθμών που έπληξε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα την Τουρκία έφθασε τους τουλάχιστον 284 νεκρούς, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της χώρας Φουάτ Οκτάι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο κ. Οκτάι διευκρίνισε ότι 70 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην επαρχία Καχρανμαρμαράς —όπου εντοπίστηκε το επίκεντρο του καταστροφικού σεισμού—, άλλοι 20 στην Οσμάνιγε, 18 στη Σανλιούρφα, 14 στη Ντιγιάρμπακιρ και 13 στην Αντιγιαμάν.

Τουλάχιστον 230 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 600 τραυματίστηκαν όταν έπληξε τομείς της βόρειας Συρίας ο σεισμός 7,8 βαθμών, δήλωσε σύρος ανώτερος υγειονομικός αξιωματούχος στην κρατική τηλεόραση.

Στην επαρχία Χαλέπι, που υπέστη το σκληρότερο χτύπημα, υπάρχουν πολλά θύματα κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων τα οποία κατέρρευσαν• τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες.

Η δραματική διάσωση τραυματισμένου παιδιού…

Σχετικά Άρθρα