Προσωπική επίθεση/ Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα: “Προοδευτικά” μαθήματα δεν δέχομαι – Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε – Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

 Προσωπική επίθεση/ Ανδρουλάκης κατά Τσίπρα: “Προοδευτικά” μαθήματα δεν δέχομαι – Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε – Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ταγκάρει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ζητώντας όπως αναφέρει «να σταματήσει να μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου».

Στη συνέχεια επιτίθεται στο ίδιο κλίμα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως: «Προοδευτικά μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας». Η προσωπική επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κατά του Αλέξη Τσίπρα -μετά το μήνυμα του τελευταίου από την Πάτρα- δεν αποτελεί πια μόνο ένδειξη του “διμέτωπου” της Χαριλάου Τρικούπη αλλά ρίχνει τις γέφυρες μεταξύ των δύο χώρων και, κατά ορισμένους, είναι αποκαλυπτική των προθέσεων του Νίκου Ανδρουλάκη να σκληρύνει τη στάση του για να σταματήσει τις διαρροές ψηφοφόρων αλλά και για να σηματοδοτήσει πως υπερβαίνει πια το σκάνδαλο των υποκλοπών και αφήνει ορθάνοιχτο το παράθυρο συνεργασίας με τη Ν.Δ.

Η ανάρτηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη στο Facebook: 

Η παράσταση μίμησης του Ανδρέα τελείωσε.
Alexis Tsipras σας παραθέτω μια μόνο εικόνα, που ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις.
«Προοδευτικά» μαθήματα δεν δέχομαι από τον αρχιτέκτονα της κυβερνητικής συμμαχίας ΣΥΡΙΖΑ-Ακροδεξιάς. Στις επόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός θα αξιολογήσει και την ιδεολογική συνέπεια του καθενός μας.

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην επίθεση του Νίκου Ανδρουλάκη, απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι εκείνοι έχουν κάνει τον δικό τους απολογισμό για τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο, σημειώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συγκρουστεί με τον κυβερνητικό του εταίρο.

Όμως, στη δήλωση της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, καταλήγει με αιχμή «ελπίζαμε να έχει βγάλει το ΠΑΣΟΚ τα συμπεράσματα του για τη συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία».

Η ανακοίνωση της Πόπης Τσαπανίδου:

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά.

Στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ.

Ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ.