Παρασκήνιο: Βγήκαν τα “μαχαίρια” στη ΝΔ για Θεοδωρικάκο – Νέο χτύπημα από τον όμιλο Μαρινάκη;

 Παρασκήνιο: Βγήκαν τα “μαχαίρια” στη ΝΔ για Θεοδωρικάκο – Νέο χτύπημα από τον όμιλο Μαρινάκη;

“Μετά τις διαδοχικές αποκαλύψεις για τις διασυνδέσεις της ΕΛΑΣ με την Greek Mafia η ατζέντα “Νόμος και τάξη” που αποτελεί το όχημα για την επαναπροσέγγιση του υπερσυντηρητικού ακροατηρίου δέχεται καίριο πλήγμα στον δρόμο για την κάλπη”.

Κάπως έτσι σχολιάζουν αρκετοί βουλευτές της ΝΔ όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη βάζοντας στο στόχαστρο και τον Τάκη Θεοδωρικάκο αναφέροντας πως δεν έχει δώσει απαντήσεις για το αν υπάρχει αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε στις αποφάσεις για τις κρίσεις, ο οποίος αναφέρεται στις αποκαλύψεις σχετικά με την «προστασία» σε βενζινάδικα».

Η αντεπίθεση του κ. Θεοδωρικάκου δεν φαίνεται να πείθει ειδικά βουλευτές και στελέχη της Ν.Δ. που αντιμετωπίζουν τον υπουργό ως «ξένο σώμα» λόγω των πολιτικών-κομματικών διαδρομών του. Αναζητούν μάλιστα τους λόγους για τους οποίους τα μίντια Μαρινάκη «σταυρώνουν» προεκλογικά τον Τ. Θεοδωρικάκο. Και βέβαια τίθεται το ερώτημα ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του ομίλου Μαρινάκη καταρχάς έναντι του κ. Υπουργού ο οποίος δηλώνει “θα τους πάω μέχρι τέλους” και καταθέτει μηνύσεις αλλά και κατ’ επέκταση συνολικά της κυβέρνησης για το θέμα.

Και τούτο διότι η κυβέρνηση καλύπτει τον υπουργό και… αδειάζει την Αστυνομία για τους χειρισμούς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός φέρεται να μίλησε τηλεφωνικά με τον Τ. Θεοδωρικάκο από τον οποίο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ζήτησε να βγαίνει δυναμικά και να αντικρούει τις επιθέσεις που δέχεται από την αντιπολίτευση και διάφορα επιχειρηματικά κέντρα.

Σχετικά Άρθρα