Νέα Σμύρνη – “Μην πάω στο Παίδων και τον φάω” – Στο φως νέοι διάλογοι των μελών της συμμορίας των ανηλίκων

 Νέα Σμύρνη – “Μην πάω στο Παίδων και τον φάω” – Στο φως νέοι διάλογοι  των μελών της συμμορίας των ανηλίκων

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι από μέλη της συμμορίας ανηλίκων που ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε 16χρονο την περασμένη Δευτέρα στη Νέα Σμύρνη.

Τα μηνύματα που φέρνει στο φως η ΕΡΤ καίνε τους τέσσερις κατηγορούμενους, αφού δείχνουν ότι όχι μόνο δεν μετάνιωσαν για την αιματηρή επίθεση σε βάρος του ανήλικου από την Ουκρανία, αλλά ο ένας τους «απείλησε» να πάει στο Παίδων και να τον αποτελειώσει.

«Να πεθάνει», «Σοβαρέψου!», «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω τον μ…», «Απλά low για κάποιο καιρό» ήταν κάποια από τα μηνύματα που αντάλλαξαν δύο κατηγορούμενοι.

«Προσπάθησαν να ληστέψουν ένα παιδί, το πορτοφόλι του και το κινητό του. Αυτό ακούσαμε και ότι τραυματίστηκε και μαζεύτηκε αστυνομία και ασθενοφόρα…» δήλωσε μια μάρτυρας.

Σε άλλο διάλογο εκφράζουν ανησυχόα γιατί η αιματηρή επίθεση έγινε θέμα στις ειδήσεις, ενώ ο ένας εκ των τεσσάρων περιγράφει κυνικά όσα έγιναν: «Έκανα εγώ και άλλοι φέρμα τον Ουκρανό… Μόνο μπουκέτα. Αλλά μην πεις τίποτα, σε παρακαλώ» φέρεται να αποκάλυψε σε φίλο του.

Για ένα κινητό τηλέφωνο και ένα τσαντάκι δεν δίστασαν να μαχαιρώσουν τρεις φορές το θύμα τους στο δεξιό μηρό και να του προκαλέσουν κακώσεις στο κεφάλι και στον θώρακα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Σχετικά Άρθρα