Συγκίνηση στην Ανδραβίδα: Τίμησαν τους νεκρούς πιλότους οι συνάδελφοί τους

 Συγκίνηση στην Ανδραβίδα: Τίμησαν τους νεκρούς πιλότους οι συνάδελφοί τους

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται τις τελευταίες ημέρες, στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα, όπου υπηρετούσαν οι αδικοχαμένοι πιλότοι, Στάθης Τσιτλακίδης και Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης, οι «φαντομάδες» απέδειξαν ότι ξέρουν να τιμούν, με κάθε τρόπο, ευλαβικά, συναδελφικά, αδελφικά και πατριωτικά.

Βουβός πόνος επικρατεί σε ολόκληρη τη μονάδα, ενώ το πείσμα για συνέχιση της ύψιστης αποστολής τους στα… εναέρια χνάρια των δύο συναδέλφων τους κυριαρχεί.

Οι τρόποι που επέλεξαν να αποδώσουν τιμές στους δύο νεκρούς, προκαλούν ανατριχίλα. Σε ατμόσφαιρα κατανυκτικής σιωπής απογειώθηκε ένα «Phantom F – 4» και οι δύο χειριστές του έκαναν ακριβώς την ίδια εναέρια διαδρομή που είχαν πραγματοποιήσει το πρωί της περασμένης Δευτέρας οι εκλιπόντες.

Απέδωσαν την τιμή που όλοι ένιωθαν ως την πλέον ενδεδειγμένη. Αμέσως μετά, όλοι κατευθύνθηκαν στον χώρο των σωστικών, όπου βρίσκονται οι φοριαμοί των άτυχων πιλότων, κρατώντας ένα λουλούδι στο χέρι.

Πλέον τα δύο ντουλάπια, του Στάθη και του Μάριου – Μιχαήλ, θα παραμείνουν ανέπαφα (για πολύ καιρό), ακολουθώντας πιστά την παράδοση, σύμφωνα με το pelop.gr.

Σχετικά Άρθρα