Ιμάμογλου σε Ερντογάν: “H μπαταρία σου άδειασε, ώρα να σου πούμε bye bye”

 Ιμάμογλου σε Ερντογάν: “H μπαταρία σου άδειασε, ώρα να σου πούμε bye bye”

Μήνυμα αποχαιρετισμού έστειλε από την Κερασούντα του Πόντου ο Εκρέμ Ιμάμογλου στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας για τις εκλογές της 14ης Μαΐου, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης είπε: “Η μπαταρία σου άδειασε, η θητεία σου τελείωσε, ώρα να σου πούμε αντίο” και έδειξε τον πρόεδρο Ερντογάν.

“Θα σηκώσουμε τη χώρα στο πόδι, θα πάμε στις κάλπες με ενθουσιασμό”, δήλωσε ο Ιμάμογλου και συνέχισε με μία αλληγορική έκφραση για να δείξει ότι πλέον ο Ερντογάν τελείωσε: “Το άλογο είναι δικό μας και το Σκούταρη είναι δικό μας τώρα”, δηλ. “ότι είχε να γίνει έγινε και έρχεσαι δεύτερος τώρα”.

Πραγματοποιώντας οιονεί «προεκλογική περιοδεία» στη Μαύρη Θάλασσα, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης σήμερα απευθύνθηκε στο πλήθος που συγκεντρώθηκε στην πλατεία Ατατούρκ, αφού προσευχήθηκε σε τζαμί της πόλης.

Ο Ιμάμογλου είπε ότι η Κωνσταντινούπολη είναι η πιο όμορφη πόλη στον κόσμο, με ένα αμάλγαμα ανθρώπων από όλη την Τουρκία και πληθυσμό 16 εκατομμυρίων.

«Δεν υπηρετούμε μόνο την Κωνσταντινούπολη, ούτε μόνο τους Κωνσταντινουπολίτες. Για το λόγο αυτό, προσπαθούμε να συνεισφέρουμε όπου και αν βρίσκεται η Τουρκία με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη δύναμή μας», είπε στους πολίτες της Κερασούντας.