Άδωνις Γεωργιάδης – “Δεν υπάρχει ζήτημα με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Το αποφάσισε η ΕΥΠ”

 Άδωνις Γεωργιάδης – “Δεν υπάρχει ζήτημα με την παρακολούθηση Ανδρουλάκη – Το αποφάσισε η ΕΥΠ”

Μέσα στον υπερβάλλοντα ζήλο του να υπερασπιστεί την κυβέρνηση της ΝΔ στην εκτροπή του σκανδάλου των υποκλοπών ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας χθες στον Attica TV, υποστήριξε ότι κακώς ξηλώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ο ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρης Δημητριάδης.

«Από την πρώτη μέρα, από το καλοκαίρι, όταν έσκασε αυτή η ιστορία, η θέση μου ήταν “αν νομίμως παρακολουθείται ο κ. Ανδρουλάκης, γιατί το συζητάμε;”» σχολίασε ο υπουργός.

«Ο κ. Μητσοτάκης είχε πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία στο θέμα κι αποφάσισε να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο και να το κάνει πολύ πιο αυστηρό για τα πολιτικά πρόσωπα. Θεώρησε ότι οι συνεργάτες του έπρεπε να τον είχαν προστατέψει. Γι’ αυτό και τους ξήλωσε», ανέφερε ο Αδ. Γεωργιάδης.

«Αν ρωτάτε τη δικιά μου γνώμη, δεν έπρεπε. Δεν υπήρχε κανένα ζήτημα. Το ποιους θα έχει συνεργάτες ο πρωθυπουργός είναι δική του επιλογή».

«Δεν υπάρχει ζήτημα με την παρακολούθηση του Ανδρουλάκη. Κανένα. Η ΕΥΠ το αποφάσισε, ο εισαγγελέας έδωσε άδεια, τελεία» κατέληξε με το γνωστό του ύφος.