Ξεσηκωμός στην Ιεράπετρα για το νοσοκομείο –  Πλήθος κόσμου στην πορεία διαμαρτυρίας

 Ξεσηκωμός στην Ιεράπετρα για το νοσοκομείο –  Πλήθος κόσμου στην πορεία διαμαρτυρίας

Σήμερα πραγματοποιείται το συλλαλητήριο στην Ιεράπετρα με πλήθος κόσμου να έχει βγει στους δρόμους προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την υποβάθμιση του νοσοκομείου και να ζητήσουν την στήριξή του με προσωπικό και εξοπλισμό.

H συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε από τις 11 το πρωί της πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Ηρώων της μεγαλύτερης πόλης του νομού Λασιθίου.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λασιθίου εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια προς τους ιθύνοντες που χειρίζονται τη Δημόσια Υγεία στη χώρα μας και έχουν σκοπό να πλήξουν την ύπαρξη του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, καταργώντας τις κλινικές που σήμερα υπάρχουν και λειτουργούν και μετατρέποντάς το σε «ίδρυμα χρονίως πασχόντων».

«Δηλώνουμε ότι θα συμμετέχουμε σε όλες τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, με στόχο την υπεράσπιση του μοναδικού νοσοκομείου που εξυπηρετεί ολόκληρη τη Νοτιοανατολική Κρήτη. Οι υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας και των δομών τους θα παραμείνουν κλειστές από την έναρξη του συλλαλητηρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου (σ.σ. σήμερα) στην κεντρική πλατεία της Ιεράπετρας, στις 11 π.μ., και καλούμε όλα τα μέλη μας να δώσουν δυναμικό “παρών”».

Σχετικά Άρθρα