Βιασμός 4χρονου – “Ψευδής η καταγγελία” ισχυρίζεται η δικηγόρος του πατέρα

 Βιασμός 4χρονου – “Ψευδής η καταγγελία” ισχυρίζεται η δικηγόρος του πατέρα

Για τη σοκαριστική υπόθεση φερόμενου βιασμού ενός 4χρονου αγοριού από τον ίδιο του τον πατέρα (ο οποίος είναι γιος ιερέα) και τη γιαγιά του (την παπαδιά), που φέρεται να συνέβη σε περιοχή της Βορείου Ελλάδας, εξέδωσε ανακοίνωση η δικηγόρος του κατηγορούμενου πατέρα.

Μεταξύ άλλων, η συνήγορος υπεράσπισης τονίζει ότι οι καταγγελίες της μητέρας του 4χρονου είναι ψευδείς και πως έγιναν με σκοπό να πλήξουν τον εντολέα της και να αποκόψουν το παιδί από το περιβάλλον του πατέρα του.

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση

«Θεωρώ απαράδεκτη τη δημοσιοποίηση στοιχείων της δικογραφίας, που είναι μυστική, από την πλευρά της καταγγέλλουσας και δη, όταν η δημοσιοποίηση αυτή πλήττει την ανηλικότητα, που χρήζει ιδιαίτερης προστασίας.

Δηλώσεις συνηγόρων ενώ ενώ εκκρεμούν εκδόσεις αποφάσεων και άλλες δικαστικές ενέργειες, είναι κατά τη γνώμη μου απαράδεκτες γιατί, εκτός των άλλων, κατατείνουν στον επηρεασμό των δικαστικών κρίσεων που εκκρεμούν.

Περιορίζομαι, ως εκ τούτου, στην παρούσα δήλωση με το εξής περιεχόμενο:

Οι καταγγελίες σε βάρος του εντολέα μου και της μητέρας του, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι απολύτως ψευδείς.

Κίνητρο της καταγγέλλουσας είναι η προσβολή και η απαξίωση της προσωπικότητας του εντολέα μου, πατέρα του τέκνου, ώστε να επιτευχθεί γονεϊκή αποξένωση και η αποκοπή οποιασδήποτε σχέσης του παιδιού με τον πατέρα και τους συγγενείς της πατρικής του οικογένειας και αυτή η συμπεριφορά χρονολογείται από τότε που διασπάστηκε η έγγαμη συμβίωση, έχουν δε εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις που αποδεικνύουν τα προαναφερόμενα.

Αποκορύφωση της δόλιας αυτής συμπεριφοράς τηε μητέρας αποτέλεσε η καταγγελία για βιασμό του παιδιού από τον πατέρα, η οποία είναι απολύτως ψευδής.

Όπως προέκυψε από την έκθεση του αρμοδίου ιατροδικαστή, που διενεργήθηκε αμέσως μόλις υποβλήθηκε η καταγγελία, καθώς και από άλλα στοιχεία που περιέχονται στη δικογραφία που σχηματίζεται και που προέρχονται από την έρευνα των αρμοδίων δικαστικών αρχών. Η μητέρα τελεί σε γνώση του ψεύδους της καταγγελίας της.

Όλα τα παραπάνω θα αναδειχθούν ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών, που είναι οι μόνες αρμόδιες να επιληφθούν, θα επακολουθήσει δε τάχιστα η αναζήτηση ποινικών, αστικών και κάθε είδους ευθυνών από κάθε υπεύθυνο για την βάναυση αυτή προσβολή της προσωπικότητας του εντολέα μου.

Η συνήγορος,

Μαρία Χατζηχαρίση».

Σχετικά Άρθρα