Νέα Σμύρνη: Οι διάλογοι σοκ της συμμορίας που μαχαίρωσε τον 15χρονο – Ήθελαν να τον αποτελειώσουν στο νοσοκομείο

 Νέα Σμύρνη: Οι διάλογοι σοκ της συμμορίας που μαχαίρωσε τον 15χρονο – Ήθελαν να τον αποτελειώσουν στο νοσοκομείο

Εξαρθρώθηκε η συμμορία ανηλίκων που είχε τραυματίσει και ληστέψει ένα 15χρονο παιδί στη Νέα Σμύρνη. Το παιδί δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι, έξω από σουβλατζίδικο σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Κυριακής (29/01) ενώ, ακόμα νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, τα τέσσερα ανήλικα μέλη της συμμορίας, τα οποία έχουν συλληφθεί, φαίνεται ότι σχεδίαζαν να πάνε στο νοσοκομείο να «αποτελειώσουν» το θύμα, όπως προκύπτει από τα κινητά τους τηλέφωνα που κατασχέθηκαν.

Αντάλλασσαν μηνύματα για να βρουν τον 15χρονο στο νοσοκομείο

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν, μεταξύ των διαλόγων των συλληφθέντων μέσω κινητών τηλεφώνων, τη φράση «Μην πάω στο Παίδων και τον φάω, θα τον φάμε τον π@@@@η». Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, ότι οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών εντόπισαν συνομιλίες τους κατά τις οποίες έψαχναν να βρουν που υπάρχουν κάμερες ασφαλείας και αν αυτές τους έχουν καταγράψει, αλλά και πώς έπρεπε να σχεδιάσουν, να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μη συλληφθούν ποτέ.

Σχετικά Άρθρα