Κούγιας για Πισπιρίγκου: “Στα ύψη η ψυχολογία της, αντιλαμβάνεται ότι το μαρτύριο τελειώνει”

 Κούγιας για Πισπιρίγκου: “Στα ύψη η ψυχολογία της, αντιλαμβάνεται ότι το μαρτύριο τελειώνει”

Την ψυχολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου σχολίασε ο συνήγορός της Αλέξης Κούγιας.

Ο συνήγορος της 34χρονης μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Αlpha ανέφερε το τι ακριβώς συμβαίνει στην κατηγορούμενη μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ακρόασης της υπόθεσης που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Ο κ. Κούγιας απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε: «Η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Είναι μία τελείως διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλέον αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριο της.

Θεωρώ ότι το δικαστήριο αυτό είναι “οδηγός” για όλη την υπόθεση αυτή. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας και τους μάρτυρες που επικαλέστηκαν νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες με εξαιρετικές γνώσεις, Επειδή είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η αλλαγή αυτή είναι σημαντική για αυτή. Γι’αυτό είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες».

Ο κ. Κούγιας στην συνέχεια αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που η κατηγορούμενη γυναίκα τον ρώτησε μετά την ολοκλήρωση της δίκης που κατέθεσε ο σύζυγός της. «Με ρώτησε γιατί λέει τόσα ψέματα και τι έχει να κερδίσει», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Σχετικά Άρθρα