Τοξικότητα: Η Καραμανλή έδειξε φωτογραφία Τσίπρα στο θέατρο που διακινείται στα social – Η άγαρμπη αντίδραση Βαρεμένου και η απολογία

 Τοξικότητα: Η Καραμανλή έδειξε φωτογραφία Τσίπρα στο θέατρο που διακινείται στα social – Η άγαρμπη αντίδραση Βαρεμένου και η απολογία

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος και της Νέας Δημοκρατίας Άννα Καραμανλή ήταν καλεσμένοι στον ΣΚΑΪ, όταν κάποια στιγμή υπήρξε ένταση, με αφορμή την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα σε θεατρική παράσταση στο Παλλάς και την φωτογραφία που άρχεσε να κραδαίνει η Άννα Καραμανλή.

Η βουλευτής της ΝΔ, συγκεκριμένα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τους δύο πιλότους που σκοτώθηκαν στην Ανδραβίδα όταν κατέπεσε το F-4 Phantom και είπε: «Πάλι καλά που κράτησε ενός λεπτού σιγή ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στο Περιστέρι», κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως την ημέρα που ανακοινώθηκε ο θάνατος του πρώτου πιλότου, πήγε σε παράσταση στο θέατρο Παλλάς, «χαμογελώντας και συνοδευόμενος από δύο κυρίες». Η κα Καραμανλή έδειξε, μάλιστα, φωτογραφία, φωνάζοντας: «Αυτή είναι η υποκρισία του κ. Τσίπρα. Αυτά ο ελληνικός λαός τα βλέπει».

Οι έντονοι τόνοι της Άννας Καραμανλή προκάλεσε την αντίδραση του κ. Βαρεμένου, ο οποίος είπε: «Μιλάει για το χαμόγελο του Μητσοτάκη τώρα… Αυτό είναι αθλιότητα». Έπειτα τής άρπαξε το χαρτί μέσα από τα χέρια, το τσαλάκωσε και λίγο μετά το πέταξε σχεδόν μπροστά της, με την ίδια να λέει «αυτό είναι το πραγματικό τους πρόσωπο, να επιτίθενται σε μια γυναίκα».

«Γιώργο, δεν κάνουμε τέτοια σε μια κυρία» τού είπε ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου με τον Γιώργο Βαρεμένο να απαντάει πως «δεν μπορώ τις αθλιότητες». Όταν η κατάσταση ηρέμησε, ο κ. Βαρεμένος απολογήθηκε για την κίνησή του και η κα Καραμανλή τη δέχτηκε.

Σχετικά Άρθρα