Βόλος: Επίθεση με καδρόνια 20 κουκουλοφόρων σε 3 σχολεία – Έσπασαν παράθυρα (εικόνες)

 Βόλος: Επίθεση με καδρόνια 20 κουκουλοφόρων σε 3 σχολεία – Έσπασαν παράθυρα (εικόνες)

Μια συμμορία περίπου 20 κουκουλοφόρων με μηχανάκια πραγματοποίησε επίθεση σε τρία σχολεία στον Βόλο. Ειδικότερα, σύμφωνα με το gegonota.news οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν με καδρόνια και προξένησαν υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ , στο 7ο ΓΕΛ, και το 5ο ΓΕΛ όπου έγιναν και οι περισσότερες καταστροφές.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο στην επίθεση συμμετείχαν 20 άτομα συμμορίας με εξωσχολικούς και μαθητές. Σπάσανε κλειδαριές από τα σχολεία, και με τα καδρόνια έσπασαν τζάμια, πόρτες, κιγκλιδώματα. Καθηγητές και μαθητές ακούγοντας την φασαρία παρέμειναν στις αίθουσες.

Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από τζάμι, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες μετά τις 11, καθώς τα επεισόδια έγιναν χθες μεταξύ 11 και 1μμ.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή την συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί», δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας στα gegonota. news.

Αποκλειστικές πληροφορίες του μέσου αναφέρουν πως μέλος της συμμορίας ήταν μαθητής γενικού λυκείου Βόλου που ταυτοποιήθηκε και μάλιστα πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο».

Σχετικά Άρθρα