Κόντρα Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ για καλάθι νοικοκυριού – “Δεν αποδίδει” – “Μην είστε μόνιμα στα κεραμίδια”

 Κόντρα Γεωργιάδη με τον πρόεδρο του ΙΝΚΑ για καλάθι νοικοκυριού – “Δεν αποδίδει” – “Μην είστε μόνιμα στα κεραμίδια”

Κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και του προέδρου του ΙΝΚΑ, Γιώργου Λεχουρίτη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Λεχουρίτης υπογράμμισε ότι το «καλάθι του νοικοκυριού δεν αποδίδει».

«Χρειάζονται παρεμβατικές κινήσεις. Όσον αφορά στην αισχροκέρδεια, πρέπει να επιβάλλονται κυρώσεις και όχι να είναι διακοσμητικός ο ρόλος. Είμαστε εντελώς αντίθετοι στο άνοιγμα Κυριακής και στην Black Friday», προσέθεσε ο ίδιος, με τον Υπουργό Ανάπτυξης να περνά στην αντεπίθεση. «Έχουμε σταθερές τιμές για 14η εβδομάδα, έχουμε πάρα πολύ καλή πορεία του καλαθιού για τους καταναλωτές. Για ποιο λόγο τέτοιο μένος με το καλάθι; Σας ενοχλεί να βρίσκεις γάλα με 1.09 ευρώ; Γιατί αυτή η ασταμάτητη γκρίνια εφόσον αποδεδειγμένα έχει αποτελέσματα;», αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, ζήτησε από τον κ. Λεχουρίτη να μην είναι συνεχώς στην αντιπολίτευση και στα… κεραμίδια. «Από τη δική σας μελέτη, το 46% αγοράζει από το καλάθι. Τεράστιο νούμερο. Ενας στους δυο αγοράζει από το καλάθι, δείχνει μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα, αλλά όχι δεν πουλάει, το καλάθι πουλάει πάρα πολύ. Με το να κάνετε διαρκώς πόλεμο στο καλάθι, δεν βοηθάτε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα