Κούγιας: Ο Δασκαλάκης κατέστρεψε το κίνητρο του εισαγγελέα

 Κούγιας: Ο Δασκαλάκης κατέστρεψε το κίνητρο του εισαγγελέα

«Σήμερα είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη», δήλωσε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, μετά το πέρας της σημερινής δίκης της 34χρονης για τη δολοφονία της κόρης τους Τζωρτζίνας.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέστρεψε το κίνητρο που της είχε αποδώσει ο εισαγγελέας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.

«Είχαμε καταθέσει την υπερασπιστική μας γραμμή με αδιάσειστα στοιχεία που αντικρούουν την κατηγορία», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, λέγοντας ότι «σήμερα είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη», ισχυριζόμενος ότι ο σύζυγος της 34χρονης κατηγορουμένης παρουσίασε άλλο επιχείρημα για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, από αυτό που είχε αποδώσει ο εισαγγελέας.

«Ο σύζυγος, ακόμα, της κυρίας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας όταν έκανε την πρόταση στο συμβούλιο, το οποίο τελικά δέχθηκε και το συμβούλιο. Σήμερα, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο είναι ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της, ο Μάνος Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε ότι «στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος. Φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω».

Σχετικά Άρθρα