Ελεύθερος ο Τατσόπουλος – Το πρώτο μήνυμά του

 Ελεύθερος ο Τατσόπουλος – Το πρώτο μήνυμά του

Ελεύθερος αφέθηκε ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, μετά τη σύλληψή του χθες βράδυ στο Κολωνάκι και συγκεκριμένα μετά το πέρας εκδήλωσης με τίτλο: «Είναι παιδεία και θρησκεία έννοιες ασύμβατες;».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος συνελήφθη μετά από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο παρουσιαστής και υποψήφιος βουλευτής Φίλιππος Καμπούρης.

Η μήνυση δεν αφορά κάτι που ειπώθηκε στην εκδήλωση, όπως μεταδίδει ο Φάνης Καραμπατσάκης στο OPEN. Αφορά ανάρτηση του συγγραφέα στο Facebook που «σχολίαζε ένα πρόβλημα υγείας και την κάθοδό του στην πολιτική», σύμφωνα με τη μήνυση.

Στις 00:30 το βράδυ ο συγγραφέας αφέθηκε ελεύθερος.

Το πρώτο μήνυμά του

«Ευχαριστώ από καρδιάς για την ολόθερμη συμπαράσταση. Αφέθηκα ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα μετά τα μεσάνυχτα. Προφανώς θα οριστεί τακτική δικάσιμος για τη φαιδρή μήνυση. Εξυπακούεται επίσης ότι δεν πρόκειται να πάψω να στηλιτεύω φαινόμενα όπως η θρησκοκαπηλεία από πολιτευτές που, κατά την προσωπική μου εκτίμηση, βρίσκονται στο χαμηλότερο κι ευτελέστερο σκαλοπάτι της ψηφοθηρικής κλίμακας. Καλή σας μέρα» έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Σχετικά Άρθρα