Ποιος έδωσε ένα εκατ. ευρώ για τη βίλα του Τράγκα στη Μύκονο

 Ποιος έδωσε ένα εκατ. ευρώ για τη βίλα του Τράγκα στη Μύκονο

Ένα από τα ακίνητα που είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας πουλήθηκε σε επιχειρηματία.

Όπως αναφέρει το η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης είναι ο νέος ιδιοκτήτης της πολυτελούς βίλας στον Άγιο Λάζαρο στη Μύκονο, η οποία είχε παραχωρηθεί από τον εκλιπόντα δημοσιογράφο στο γιο του, Γιάννη Τράγκα.

Σημειώνεται ότι την ίδια στιγμή και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από την Μαρία Καρρά, καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης φέρεται να κατέβαλε ένα υπέρογκο ποσό που αγγίζει το 1.000.000 ευρώ για να αποκτήσει την πολυτελή κατοικία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η κίνηση αυτή για τον Γιάννη Τράγκα ήταν επιβεβλημένη καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο γιος του Γιώργου Τράγκα αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν, από τη στιγμή που η Μαρία Καρρά φέρεται να μην υπέγραψε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από την πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό.

Σημειώνεται ότι με την κίνηση αυτή ο Γιάννης Τράγκας, θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρας του στο σύνολό της μιας και, μεταξύ άλλων, ο πατέρας τού άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν, ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει.

Η βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο

Μέχρι και φέτος το καλοκαίρι η εντυπωσιακή βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων στην οποία πλέον δεν υπάγεται.

Πρόκειται για μια οικία που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της όλες τις ανέσεις και η οποία έχει ως μεγάλο αβαντάζ την εκπληκτική της θέα, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, σε μια περιοχή όπου η αξία των ακινήτων αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο

Η εν λόγω βίλα επέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.

Σχετικά Άρθρα