Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ για τις παρακολουθήσεις – Προσωπική επίθεση Μάντζου στην Τσαπανίδου

 Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ για τις παρακολουθήσεις – Προσωπική επίθεση Μάντζου στην Τσαπανίδου

Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στους εκπροσώπους Τύπου ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για το θέμα των παρακολουθήσεων.

Αφορμή ο χαρακτηρισμός «ψεκασμένη» για την Πόπη Τσαπανίδου, εκ μέρους του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Μάντζου.

«Με έκπληξη παρακολούθησα την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Αφορμή το ερώτημα που έθεσα για το σκοπό των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος από το παράκεντρο εξουσίας με ευθύνη του πρωθυπουργού. Ερώτημα που εκπορεύεται από την πεποίθησή μου ότι δεν υπήρξαν λόγοι εθνικής ασφάλειας για τις παρακολουθήσεις. Εξάλλου και ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  έχει μιλήσει για προσπάθεια να τεθεί σε ομηρία το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Αν ο κ. Μάντζος έχει άλλη άποψη, ας το δηλώσει ξεκάθαρα», δήλωσε απαντώντας στον κ. Μάντζο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα κατέληξε με ένα υστερόγραφο: «ΥΓ Παραπέμπω τον κ. Μάντζ​ο που έσπευσε να με χαρακτηρίσει συνωμοσιολόγo και ψεκασμένη, στις προ πέντε ημερών δηλώσεις του κ. Γερουλάνου. Είναι και αυτός ψεκασμένος συνωμοσιόλογος;»

Τι είπε ο Δημήτρης Μάντζος 

Κληθείς νωρίτερα να σχολιάσει τις δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπης Τσαπανίδου, ο Δημήτρης Μάντζος ανέφερε: «Προσδοκούσαμε ότι η κ. Τσαπανίδου θα έφερνε άλλο ύφος και ήθος στην πολιτική επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δυσάρεστο ότι διαψευδόμαστε τόσο γρήγορα. Βεβαίως, δεν εκπλήσσομαι προσωπικά. Εκπλήσσομαι ίσως από την ταχύτητα με την οποία η κ. Τσαπανίδου μπήκε στο ρόλο και υιοθέτησε τις πρακτικές του κ. Πολάκη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αναδειχθεί δικαιωματικά πρωταθλητές σε «ψεκασμένα» σενάρια και συνωμοσιολογία. Η κ. Τσαπανίδου θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής έχει ένα θεσμικό μέτωπο, αρραγές, απέναντι στους παρακρατικούς μηχανισμούς, απέναντι στις αντιθεσμικές επιλογές και επί Νέας Δημοκρατίας και επί ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τότε, έτσι και τώρα, εμείς δεν κάναμε και δεν κάνουμε ούτε υποκλοπές, όπως δεν κάναμε ούτε κάνουμε «κάλπικα» δημοψηφίσατα, ούτε δημιουργούμε σκάνδαλα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μοιράζοντας εκτός από άδειες και μετοχές στα κανάλια. Είναι υπόλογοι στον ελληνικό λαό και οι δύο. Και η Νέα Δημοκρατία που αναπαράγει συνωμοσιολογία για “πράκτορες” και “πρεσβείες” με αφορμή τις υποκλοπές αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ που σφυρίζει αδιάφορα για όσα ακούγονται στη Δικαιοσύνη για τα έργα και τις ημέρες της δικής του Κυβέρνησης. Είναι και οι δύο επικίνδυνοι για τον τόπο. Γι’ αυτό εμείς λέμε και από χθες το είπε και ο Πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή ότι είμαστε στην αντίπερα όχθη».

Σχετικά Άρθρα