Κικίλιας: “Κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού η πρόταση δυσπιστίας”

 Κικίλιας: “Κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού η πρόταση δυσπιστίας”

Ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, χαρακτήρισε το Σάββατο (28/01) ως «κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού» την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για τις υποκλοπές, και καταψηφίστηκε μόνο από τους βουλευτές της Ν.Δ. όπως ήταν αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, ο Βασίλης Κικίλιας ανέφερε: «Δύο μήνες πριν από τις εκλογές, είναι προφανές ότι αυτή η ιστορία, όπως παρουσιάστηκε στη Βουλή, είναι κίνηση τακτικισμού και εντυπωσιασμού. Θα ήθελα να δω τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της και να βρίσκεται άκρη σε αυτήν την ιστορία των υποκλοπών, που θολώνει τα νερά, στέλνει αμφίσημα μηνύματα και μπλέκει τον κόσμο. Πρέπει να αφήσουμε τη δικαστική εξουσία να κάνει τη δουλειά της».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Γίνεται για συγκεκριμένο λόγο προεκλογικά, δεν λύνονται με αυτόν τον τρόπο τα θέματα αυτά. Κανείς δεν μπορεί να υποκαταστήσει την ελληνική Δικαιοσύνη. Οι κύριοι μιλάνε τώρα για στοιχεία σε ό,τι αφορά στις υποκλοπές. Ο πρωθυπουργός, έξι μήνες πριν, πήρε μέτρα, έκανε κινήσεις, αποδέχθηκε τα όποια λάθη και προχώρησε σε νομοθετικές πρωτοβουλίες και άνοιξε τον δρόμο για τη Δικαιοσύνη. Άρα, να δούμε τι θα πει η Δικαιοσύνη όταν ολοκληρωθεί η έρευνα και να το σεβαστούμε όλοι».