Τσίπρας: Ομιλίες σε Περιστέρι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη – Έρχονται τα ψηφοδέλτια – Πότε τα πολύ “βαριά” ονόματα

 Τσίπρας: Ομιλίες σε Περιστέρι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη – Έρχονται τα ψηφοδέλτια – Πότε τα πολύ “βαριά” ονόματα

«Πορεία στον λαό» ξεκινά ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο κομματισμός μηχανισμός, καθώς η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία προς τις κάλπες.

Την προσεχή Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλά σε μεγάλη συγκέντρωση στο κλειστό του Περιστερίου, ενώ θα ακολουθήσει ομιλία σε συγκεντρώσεις την Παρασκευή στην Πάτρα και την μεθεπόμενη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, σε πλήρη ετοιμότητα τίθεται ο κομματικός μηχανισμός, ενώ εξορμήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα και την επαρχία θα ξεκινήσουν τα στελέχη του κόμματος.

Την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να κορυφωθούν οι διαδικασίες για την διαμόρφωση των ψηφοδελτίων, ώστε σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις και να ανακοινωθούν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών. Δεν αποκλείεται, πάντως, υποψήφιοι με «βαρύ όνομα» να ανακοινωθούν σε χρόνο κοντά στις εκλογές, χρόνος που κάθε κόμμα επιδιώκει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει να ξεδιπλώνει το πρόγραμμά του, την ευθύνη για το οποίο έχει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά και να εξειδικεύσει σε εκδηλώσεις βασικά του σημεία. Με τις σχετικές αποφάσεις για τον προγραμματισμό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να λαμβάνονται σε σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ούτως ή άλλως στην Κουμουνδούρου αισθάνονται δικαιωμένοι από την επιλογή να κατατεθεί πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση, καθώς – όπως εκτιμούν – ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε πως είναι ο ενορχηστρωτής των υποκλοπών και, σίγουρα, εκείνος που χρησιμοποιεί κάθε μέσο για τη συγκάλυψη του σκανδάλου. Και αυτό, παρά τις προσπάθειες αντιπερισπασμού, σε μια εμφανή προσπάθεια (με τη συνδρομή των φίλιων μέσων) να στρέψει αλλού την κοινή γνώμη.

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πάντως, εκτιμούν πως το σκάνδαλο των υποκλοπών δεν έκλεισε με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, καθώς οι αποκαλύψεις θα συνεχιστούν.

Πηγή: iEidiseis.gr

Σχετικά Άρθρα