Αγρίνιο: Ελεύθερος ο τράπερ που συνελήφθη με πιστόλι – Του έβαλαν πρόστιμο €600

 Αγρίνιο: Ελεύθερος ο τράπερ που συνελήφθη με πιστόλι – Του έβαλαν πρόστιμο €600

Οκτώ μήνες φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ είναι η ποινή που επιβλήθηκε στο 29χρονο τράπερ που συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (27/1) από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr ο 29χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα το πρωί της Σαββάτου (28/1) και στη συνέχεια δικάστηκε στο αυτόφωρο.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ο τράπερ αφέθηκε αφέθηκε ελεύθερος καθώς η ποινή που του επιβλήθηκε είναι με αναστολή και έτσι συνέχισε το δρόμο του για την Ήπειρο όπου θα παραχωρήσει την συναυλία που ήταν προγραμματισμένο να δώσει την Παρασκευή αλλά τελικά δεν έγινε λόγω της σύλληψής του

Ο τράπερ συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής (27/1) στην Ιόνια οδό, κοντά στα διόδια της Ρίγανης.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα πρόκειται για για γνωστό τράπερ, με πολλές επιτυχίες και εκατομμύρια προβολές στις streaming πλατφόρμες στο ενεργητικό του, ο οποίος και μετέβαινε σε γειτονική πόλη για προγραμματισμένη συναυλία

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ ακινητοποίησαν το όχημα για έλεγχο, κατά την διάρκεια του οποίου εντοπίστηκε πιστόλι και γεμιστήρας τα οποία και φέρεται να κατείχε παράνομα. Ειδικότερα, ο 29χρονος κάτω από τη φόρμα του έφερε ένα εννιάρι πιστόλι τύπου Glock με γεμιστήρα πλήρη φυσιγγίων.

glock

Μετά τη σύλληψή του ο τράπερ οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο του Αγρινίου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Σχετικά Άρθρα