Κεφαλογιάννη: “Ο κ. Ράμμος ψηφίστηκε και από τη Νέα Δημοκρατία” – Νέα ηχηρή διαφοροποίηση

 Κεφαλογιάννη: “Ο κ. Ράμμος ψηφίστηκε και από τη Νέα Δημοκρατία” – Νέα ηχηρή διαφοροποίηση

Η Όλγα Κεφαλογιάννη επέλεξε επί της ουσίας να διαφοροποιηθεί από την κυβερνητική στάση στο πρόσωπο του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής, αλλά και να υψώσει μια ασπίδα άμυνας προς το πρόσωπό του Χρήστου Ράμμου.

«Οι διορισμοί στις Ανεξάρτητες Αρχές περνάνε από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και χρειάζεται αυξημένη πλειοψηφία. Ο κ. Ράμμος δηλαδή, ψηφίστηκε και από τη Νέα Δημοκρατία», είπε αρχικά, υπενθυμίζοντας σε όλους όσους θεωρούν ότι ο κ. Ράμμος είναι η «5η φάλαγγα» του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ είχε λάβει την απόλυτη συναίνεσή τους όταν είχε προταθεί ως υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της Ανεξάρτητης Αρχής.

Μάλιστα, η ίδια επέμεινε στην ανάγκη να υπενθυμίσει σε όλους τους κυβερνητικούς λασπολόγους ότι είχαν στηρίξει την υποψηφιότητά του, λέγοντας ότι: «Το λέω διότι, μπορώ να πω και άλλα πράγματα που έχουν γίνει στη συνέχεια, ότι δεν έχουν γίνει, αλλά δεν μπορώ να πω για το πρόσωπο, ότι ήταν ένα πρόσωπο που δεν είχε κοινή αποδοχή».

Άραγε, πόσο χαρούμενος θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Οικονόμου που έβλεπαν τη μετενσάρκωση του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του κ. Ράμμου;

Να σημειωθεί ότι όταν ο κεντρικός παρουσιαστής της ζήτησε να ξεκαθαρίσει αν διαφωνεί με τη γραμμή Μητσοτάκης και Οικονόμου ότι ο κ. Ράμμος δεν είναι ανεξάρτητος, η ίδια επέλεξε για πολλοστή φορά να υπενθυμίσει, ότι είχε προκύψει ως Πρόεδρος της ΑΔΑΕ με τη συναίνεση της Νέας Δημοκρατίας.

https://twitter.com/i/status/1618904232878559232

Σχετικά Άρθρα