Καλλιθέα: Οι δασκάλες ανέβασαν τα παιδιά στα θρανία – Πλημμύρισε πάλι το 3ο Νηπιαγωγείο

 Καλλιθέα: Οι δασκάλες ανέβασαν τα παιδιά στα θρανία – Πλημμύρισε πάλι το 3ο Νηπιαγωγείο

Σύμφωνα με καταγγελία ενός πατέρα που το παιδί του πηγαίνει στο 3ο νηπιαγωγείο Καλλιθέας, οι αίθουσες πλημμύρισαν ξανά μετά την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την Αθήνα.

Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πατέρας ενός κοριτσιού στο συγκεκριμένο σχολείο, οι δασκάλες της κόρης του αναγκάστηκαν να ανεβάσουν τα παιδιά όρθια στα θρανία και μετά να τα απομακρύνουν με προσοχή από τις αίθουσες, ενώ συνόδευσε την ανάρτησή του με φωτογραφίες από το πλημμυρισμένο νηπιαγωγείο.

Επίσης καταγγέλλει και ολιγωρία από δήμο και περιφέρεια Αττικής για τα αντιπλημμυρικά έργα, λέγοντας πως η μία Αρχή πετάει το μπαλάκι στην άλλη για την κατασκευή τους.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη τα σχολεία με απογευματινό ωράριο καθώς και τα νυχτερινά σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα, Πέμπτη (26/1).

Δείτε την ανάρτησή του

«Και φέτος το 3ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας πλημμύρισε. Οι δασκάλες έβαλαν τα νήπια να ανέβουν όρθια πάνω στα θρανία, μέχρι να τα βγάλουν έξω με ασφάλεια. Ευτυχώς, έχουν εκπαιδευθεί… Πέρυσι ο δήμαρχος Καλλιθέας επέρριπτε την ευθύνη στα αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχε τελειώσει ο Πατούλης. Φέτος δεν υπάρχει δικαιολογία» έγραψε.

Σχετικά Άρθρα