Ελεύθερος αλλά με αποχή από καλλιτεχνικές δραστηριότητες ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού

 Ελεύθερος αλλά με αποχή από καλλιτεχνικές δραστηριότητες ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού

Ελεύθερος με την επιβολή του περιοριστικού όρου να απέχει από κάθε δραστηριότητα καλλιτεχνικής φύσεως αφέθηκε μετά την απολογία του στον αρμόδιο ανακριτή ο πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» Κώστας Κωστόπουλος, τον οποίο κατήγγειλε η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό της το καλοκαίρι του 2010.

Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται υποστηρίζοντας πως είχε μαζί της μία περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια και τίποτα περισσότερο. Ισχυρίστηκε ότι όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα σε μία προσπάθεια από την πλευρά της ηθοποιού να τον συκοφαντήσει.

Τον 57χρονο σκηνοθέτη μήνυσε για βιασμό της το 2010 η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου, η οποία τότε ήταν τότε 21 ετών.

Μάλιστα αμέσως μετά την υποβολή της μήνυσης τον Απρίλιο του 2022 σε βάρος του, ο κ. Κωστόπουλος είχε παραιτηθεί από τη σειρά «Σασμός» την οποία σκηνοθετούσε. Σε ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήριζε τη σε βάρος του καταγγελία ψευδή και συκοφαντική, ενώ περνώντας στην αντεπίθεση κατέθεσε μήνυση κατά της ηθοποιού για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση.

Η μήνυση της ηθοποιού

Στη μήνυση που έχει καταθέσει κατά του Κ. Κωστόπουλου η Έλενα Αθανασοπούλου υποστηρίζει ότι βιάστηκε από τον σκηνοθέτη στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, κι ενώ μέχρι τότε είχε φιλική σχέση μαζί του, στο πλαίσιο της οποίας είχε και γνωρίσει την οικογένειά του. Ωστόσο, όλα άλλαξαν, όπως αναφέρει, ένα βράδυ του καλοκαιριού του 2010, όταν ο σκηνοθέτης τής πρότεινε να πάνε για φαγητό οι δυο τους και μετά να συνεχίσουν τη διασκέδασή τους σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα με τα οποία έκαναν κοινή παρέα.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, στο γεύμα που είχε με τον σκηνοθέτη ήπιαν αρχικά ένα μπουκάλι κρασί αλλά στη συνέχεια «άρχισα να νιώθω ζαλισμένη. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο ένιωθα τόσο ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου κι αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση, γιατί, ναι μεν, δεν πίνω πολύ αλκοόλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης», αναφέρει χαρακτηριστικά στο κείμενο της μήνυσής της η ηθοποιός και προσθέτει: «Δεν γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια».

Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, δεν ένιωθε καλά και ζήτησε από τον σκηνοθέτη να αποχωρήσουν από το μαγαζί. Τότε όμως, έχασε τις αισθήσεις της και μέχρι να επανέλθουν η ίδια έχει κενό μνήμης. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση».

Πηγή: cnn.gr

Σχετικά Άρθρα