Ποιά σέξι σταρ του Χόλιγουντ “προσκάλεσε” ο Στέφανος Τσιτσιπάς- “Θα ήθελα να την δω στην εξέδρα…”

 Ποιά σέξι σταρ του Χόλιγουντ  “προσκάλεσε” ο Στέφανος Τσιτσιπάς- “Θα ήθελα να την δω στην εξέδρα…”

Διεκδικώντας, πλέον, ακόμα και την πρώτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, μετά το σερί των επιτυχιών του στο Australia Open, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του διεθνούς Τύπου, ο ίδιος δε δεν φείδεται δηλώσεων, παίζοντας άριστα και το παιχνίδι της επικοινωνίας και της δημοσιότητας.

Σε μία από αυτές τις δηλώσεις δεν δίστασε να αποκαλύψει ποιά ηθοποιός και σταρ του Χόλιγουντ είναι πρώτη στις προτιμήσεις του. Πρόκειται για την πανέμορφη και σέξι Μαργκότ Ρόμπι, η οποία έγινε γνωστή και συνεπήρε το ανδρικό κοινό με την περίφημη σκηνή στο “Ο Λύκος της Γουόλστριτ” με τον Ντι Κάπριο. Η Αυστραλιανή σταρ είναι πολύ δημοφιλής στην πατρίδα της και η δήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά σχολιάστηκε εντόνως.

“Θα ήταν μεγάλη χαρά για μένα να την δω στα “box” (εξέδρα) σε έναν αγώνα μου”, είπε ο Έλληνας τενίστας.

Η Ρόμπι που πλέον θεωρείται ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα του Χόλιγουντ έκανε σε συνέντευξή της, νέες αποκαλύψεις για τις γυμνές σκηνές που γύρισε στη δημοφιλή ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Λύκος της Wall Street».«Όταν ο Μάρτιν Σκορτσέζε μου έδωσε μία ρόμπα για να καλύψω το σώμα μου, είπα ότι δεν θέλω» ανέφερε η ηθοποιός

H Mαργκοτ Ρόμπι

Η Μάργκο Ελίς Ρόμπι (αγγλικά: Margot Elise Robbie, 2 Ιουλίου 1990)[9][10] είναι Αυστραλιανή ηθοποιός, παραγωγός και μοντέλο. Ξεκίνησε την καριέρα της στα τέλη της δεκαετίας του 2000. Έπαιξε στη σαπουνόπερα Neighbours (2008-2011), όπου χάρη σε αυτή τη συμμετοχή κέρδισε δύο υποψηφιότητες στα Logie Awards. Μετά από τη μετακίνησή της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Μάργκο πρωταγωνίστησε στη σειρά δράματος του Αμερικανικού καναλιού ABC, Pan Am (2011-2012).

Το 2013, έκανε τη μεγάλη εμφάνισή της στη μεγάλη οθόνη, στη ρομαντική κομεντί-δράμα ταινία του Richard Curtis, About Time και εμφανίστηκε στη ταινία του Martin Scorsese, Ο Λύκος της Wall Street, όπου πρωταγωνιστεί ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το 2015, η Μάργκο συμπρωταγωνίστησε στη ρομαντική και δραματική κομεντί, Focus, μαζί με τον Γουίλ Σμιθ. Επίσης, εμφανίστηκε στη ρομαντική ταινία World War II, στη δραματική ταινία Suite Française και πρωταγωνίστησε στην ταινία επιστημονικής φαντασίας Z For Zachariah. Την ίδια χρονιά, η Μάργκο έπαιξε στη ταινία Το Μεγάλο Σορτάρισμα και ένα χρόνο αργότερα, το 2016 έπαιξε την Jane Porter στην ταινία περιπέτειας The Legend of Tarzan και την Harley Quinn στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας. Το 2017 πρωταγωνίστησε στην ταινία Εγώ, η Τόνια και έλαβε υποψηφιότητα για Όσκαρ,Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Σχετικά Άρθρα