Πλημμύρισε η Ζάκυνθος – Κατολισθήσεις από την κακοκαιρία (εικόνες, vid)

 Πλημμύρισε η Ζάκυνθος – Κατολισθήσεις από την κακοκαιρία (εικόνες, vid)

Η Ζάκυνθος δοκιμάζεται από το πρωί της Τετάρτης από την κακοκαιρία καθώς η συνεχόμενη και έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα.

Σύμφωνα με το imerazante αρκετές περιοχές στη Ζάκυνθο είναι απροσπέλαστες λόγω της πλημμύρας. Συγκεκριμένα στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά και λίγο πριν τη διασταύρωση για Καλαμάκι η διέλευση των οχημάτων είναι σχεδόν απροσπέλαστη και παρακαλούνται όσοι κυκλοφορούν προς τα εκεί να επιλέξουν άλλη δίοδο ή να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ίδια εικόνα και στην περιοχή της Αγριλίας που παραδοσιακά πλημμυρίζει καθώς οι τράφοι δεν μπορούν να αντέξουν την ιδιαίτερα έντονη και συνεχόμενη βροχόπτωση. Και εδώ θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Στον Άγιο Δημήτριο έχει κλείσει ο δρόμος από την περιοχή Πλακάκι μέχρι τη μάντρα Στεργιώτη, ενώ η διέλευση των οχημάτων γίνεται από Αγγερικό προς Καλιπάδο αυτή τη στιγμή.

Φυσικά αρκετοί ακόμα δρόμοι είναι πλημμυρισμένοι όπως και ο ένας από τους δυο που πάει από πόλη (βενζινάδικο Τσουράκη) προς Καλαμάκι.

Κατολίσθηση στο Αργάσι

Μικρή κατολίσθηση σημειώθηκε λίγο έξω από το Αργάσι και προς το Βασιλικό σε ένα σημείο που έχουν και στο παρελθόν σημειωθεί ανάλογα φαινόμενα.

Τοποθετήθηκαν πινακίδες για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και ο δρόμος έκλεισε για λίγη ώρα, μέχρι να απομακρυνθούν τα υλικά.

Σχετικά Άρθρα