Πλειστηριασμοί: Συγκέντρωση την Πέμπτη στον Άρειο Πάγο – ΙΝΚΑ: “Ευκαιρία να στείλεις τους κλέφτες στο σπίτι τους και όχι στο σπίτι σου”

 Πλειστηριασμοί: Συγκέντρωση την Πέμπτη στον Άρειο Πάγο – ΙΝΚΑ: “Ευκαιρία να στείλεις τους κλέφτες στο σπίτι τους και όχι στο σπίτι σου”

Σε διαμαρτυρία την Πέμπτη 26 Γενάρη στις 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούν πολιτικές παρατάξεις και φορείς, καθώς την ίδια μέρα συνεδριάζει η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου για τη δυνατότητα των περιβόητων εταιρειών διαχείρισης (servicers) να επισπεύδουν πλειστηριασμούς και κατασχέσεις για λογαριασμό των funds σε βάρος της λαϊκής περιουσίας.

Το ΙΝΚΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Στις 26 Ιανουαρίου 2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9 πμ στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου επί της οδού λεωφόρου Αλεξάνδρας θα συζητηθεί η αποδοχή της 822/2022 απόφασης ή η απόρριψη που δεν θα επιτρέψει στα funds Ελληνικά ή ξένα να πάρουν την περιουσία των πολιτών, των γονιών, των παιδιών, των αδερφών, των φίλων και συγγενών.

Έχεις υποχρέωση εάν θέλεις να σωθεί η περιουσία σου να είσαι εκεί. Εάν δεν θέλεις να βρεθείς χωρίς σπίτι και περιουσία πρέπει να είσαι εκεί.

Πρέπει να παλέψεις για τον εαυτόν σου δεν υπάρχει άλλη λύση. Πρέπει να παλέψουμε όλοι μαζί για το εμείς αλλά και για το εγώ.

Είναι η τελευταία σου ευκαιρία ,θα επιτρέψεις να σε κάνουν ακόμα φτωχότερο ; Εάν όχι πρέπει να δώσεις και εσύ την μάχη να μην σου πάρουν την ακίνητη περιουσία σου.

Μήν τους δώσεις το δικαίωμα, μην τους κάνεις την χάρη έλα μαζί με τον λαό για τον λαό γιατί τώρα υπάρχει λόγος.

Δεύτερη ευκαιρία δεν υπάρχει, είναι η τελευταία σου ευκαιρία να στείλεις τους κλέφτες στο σπίτι τους και όχι στο σπίτι σου.

Μαζί με το ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδας μπροστά από τον Άρειο Πάγο στις 26 Γενάρη του 2023 και ώρα 9πμ. Όλοι μαζί με το σήμερα για να έχουμε αύριο.

Καλούμε πολίτες καταναλωτές και κόμματα να έρθουν μαζί μας στον δίκαιο αγώνα όλων μας.

Σχετικά Άρθρα