Οι πελάτες που εφηύρε ο ψευτογιατρός: Ανάμεσα τους Τσίπρας, Μητσοτάκης, Βίσση

 Οι πελάτες που εφηύρε ο ψευτογιατρός: Ανάμεσα τους Τσίπρας, Μητσοτάκης, Βίσση

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον φερόμενο ως ψευτογιατρό, σύμφωνα με τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Εκτός από το «παραμύθι» που πουλούσε στα θύματά του για τις δήθεν ευεργετικές ιδιότητες των σκευασμάτων που τους έδινε, φαίνεται πως ήθελε να δώσει και μια κάποια «αίγλη» στις θεραπείες του.

Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο ισχυριζόταν πως είχε για πελάτες γνωστά πρόσωπα από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού, μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα, τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο και ολόκληρη την Μπάγερν Μονάχου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο ψευτογιατρός φέρεται να έχει αναφέρει ως πελάτες του: την Άννα Βίσση, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε κατάθεσή του, φερόμενο ως θύμα του ψευτογιατρού, ανέφερε: «Επικαλέστηκε τον Μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο ότι τον είχε βοηθήσει και εκείνον, αλλά τα «συμφέροντα», όπως έλεγε, δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη θεραπεία.

Αδελφή θύματος αναφέρει: «Ο Τριανταφύλλου μου πρότεινε τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα για τον αδελφό μου. Μου είπε ότι την ίδια θεραπεία έχει λάβει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πατέρας του πρωθυπουργού αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με τον Τριανταφύλλου κάποια στιγμή νόσησε από νευρολογική ασθένεια. Πείστηκα για να τον πληρώσω τις 40.000 ευρώ που μου ζήτησε, πούλησα μέσα σε μια εβδομάδα ένα παραλιακό σπίτι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου».

Άλλο θύμα του, σημειώνει: «Κάποια στιγμή ανέφερε ότι είχε φιλοξενήσει και τον πατέρα του γνωστού τενίστα Ναδάλ, ο οποίος ενδιαφερόταν να αγοράσει έκταση στην Κρήτη.

Χρέωνε 15.000 ευρώ μια ένεση κυττάρων

Στο μεταξύ οι ασθενείς και οι συγγενείς τους που επισκεπτόντουσαν τον 66χρονο στο γραφείο του, έβλεπαν τα περίφημα φιαλίδια που εκείνος τα υπερχρέωνε για τις θεραπείες και τα οποία κατέσχεσε η αστυνομία.

Ακολουθεί διάλογος με ένα από τα θύματα που καταγράφηκε σε ντοκουμέντο του MEGA:

Θύμα: Είναι όλα από Γερμανία δηλαδή;

– Ψευτογιατρός: Ναι ναι ναι, αυτά είναι όλα εργαστηρίου. Δεν πωλούνται στα φαρμακεία, να πας σε ένα φαρμακείο να το πάρεις.

– Θύμα: Αυτό κάνει 200 ευρώ. Τι να το κάνει το φαρμακείο. Να το πάρει και να το έχει στοκ;

Τα έφερνε μόνο εκείνος γιατί στα φαρμακεία θα έμεναν, όπως έλεγε. Το 2006 δήλωνε γιατρός και προσπαθούσε να πείσει ότι η δήθεν πρωτοποριακή θεραπεία που ακολουθεί με έναν Γερμανό συνεργάτη του κάνει θαύματα. Θεραπεύει ανίατες ασθένειες και κάνει ακόμα και καθηλωμένους ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας να περπατούν.

– Θύμα: Τι είχε;

– Ψευτογιατρός: Αυτός είχε σκλήρυνση.

– Θύμα: Κι αυτός; Κι ήταν τόσο χάλια και περπατάει;

– Ψευτογιατρός: Μαζί μας θεραπεία 1,5 χρόνο

– Θύμα: Και πόσο καιρό είχε σκλήρυνση;

– Ψευτογιατρός: 10 (χρόνια). Είχε ατροφία.

– Θύμα: Και τώρα δεν περπάταγε έτσι; Απλά τώρα τον έχετε…

– Ψευτογιατρός: Μην τον βλέπεις τώρα αυτόν. Θα τον δεις περπατάει παράξενα λίγο ακόμα. Γιατί είχε ατροφήσει το πόδι του. Δεν είχε πόδι.

– Θύμα: Τώρα είναι καλύτερα ή απλά πάει…

– Ψευτογιατρός: Τώρα πάει μια χαρά. Είναι Έχει σταματήσει και ανεβαίνει. Γίνεται καλύτερα το πόδι του, αρχίζουν και δουλεύουν τα πόδια του τώρα. Φαντάσου αυτό είχαν νεκρωθεί, δε δούλευε

Σχετικά Άρθρα