Κουμουτσάκος: Έχασε την ψυχραιμία του και κατηγόρησε τον Τζανακόπουλο ότι τα έπαιρνε – Έρχονται μηνύσεις (vid)

 Κουμουτσάκος: Έχασε την ψυχραιμία του και κατηγόρησε τον Τζανακόπουλο ότι τα έπαιρνε – Έρχονται μηνύσεις (vid)

Γιώργος Κουμουτσάκος και Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στο Kontra, αναφέρθηκαν στο θέμα των υποκλοπών και η αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε χυδαίες εκφράσεις και θα καταλήξει πιθανώς σε μηνύσεις. Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είπε ότι το θέμα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, έχουν βάλει «βόμβα» στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος απάντησε στον Δημήτρη Τζανακόπουλο: «Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση», ζητώντας μάλιστα να σταματήσει τους τραμπουκισμούς.

Τότε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε: «Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να αντιτείνει, λέγοντάς του να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, χαρακτηρίζοντάς τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος διερωτήθηκε ακόμη: «Είστε δεκανέας, τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τότε απάντησε: «Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;». Έτσι, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος συμπλήρωσε: «Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητά να ανακαλέσει και ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Σχετικά Άρθρα