Αυστηρή απάντηση Τσακαλώτου στον Γεωργιάδη – “Ντροπή σας, είστε κατηγορούμενοι”

 Αυστηρή απάντηση Τσακαλώτου στον Γεωργιάδη – “Ντροπή σας, είστε κατηγορούμενοι”

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος είχαν έντονη αντιπαράθεση στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σχολίασε αρχικά ο κ. Γεωργιάδηςη κίνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν ήταν παρά ένα θέατρο, από έναν από τους μεγαλύτερους υποκριτές, όπως τον χαρακτήρισε, προσθέτοντας ότι στην πραγματικότητα δεν τον ενδιαφέρουν οι υποκλοπές.

Με σκωπτικό τρόπο, σχολίασε και το προεκλογικό σύνθημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «δικαιοσύνη παντού». Υπενθύμισε ότι στην υπόθεση Novartis, όσους «έμπλεξε» ο ΣΥΡΙΖΑ, αποδείχθηκε από την Εισαγγελία ότι δεν είχαν καμία εμπλοκή, ούτε καν αποχρώσεις ενδείξεις, όπως είπε. Και παρ’ όλα αυτά, συνέχισε, ποτέ κανείς δεν ζήτησε συγγνώμη.

«Είστε άθλια υποκείμενα, σκευωροί που πλήξατε τη δημοκρατία. Μιλάτε εσείς, οι ψεύτες και οι λασπολόγοι» είπε χαρακτηριστικά. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην έρευνα κατά του Νίκου Παππά για την υπόθεση Καλογρίτσα, ενώ επιτέθηκε και στον Παύλο Πολάκη, ότι το «βούλωσε και έβγαλε τον σκασμό με τα μαύρα λεφτά του Καλογρίτσα».

Τσακαλώτος: “Ντροπή σας εδώ είστε κατηγορούμενοι”

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με παρέμβασή του, εγκάλεσε τον υπουργό Επενδύσεων και Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, ότι με την τοποθέτησή του «δεν είπε ούτε μια λέξη για τις υποκλοπές. Μας είπε για τον Νίκο Παππά, τον Σταύρο Κοντονή, τον «Σαράφη», αλλά ούτε κουβέντα για το εάν υπήρξε παρακολούθηση του κ. Χατζηδάκη, έλεγε ψέματα ο πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι δεν είναι δυνατόν να παρακολουθείτο ο κ. Χατζηδάκης. Μας κάνατε επίθεση επειδή προσπαθούσαμε να καταλάβουμε εάν παρακολουθείτο ο κ. Φλώρος; Ντροπή σας […] εδώ είστε κατηγορούμενοι και ο ελληνικός λαός θέλει να ξέρει εάν υπήρξαν παρακολουθήσεις και παρακράτος. Αντί να κατηγορείτε τον κ. Τσίπρα για θέατρο κοιτάξτε το καθρέφτη σας…».

Σχετικά Άρθρα