Πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε πήγε να “ρίξει” την Πάμελα Άντερσον

 Πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε πήγε να “ρίξει” την Πάμελα Άντερσον

Στα απομνημονεύματά της, η Πάμελα Άντερσον μιλά ανοιχτά για την ερωτική της ζωή, για το περιβόητο sex tape αλλά και για τον μοναδικό άνδρα στη ζωή της που την στιγμάτισε.

Σε κάποιο σημείο όμως, αναφέρεται στην προσπάθεια του Σιλβέστερ Σταλόνε να την «ρίξει».

Οι φήμες μάλιστα, τους ήθελαν ζευγάρι στα τέλη της δεκαετίας του 1980, λίγο μετά το διαζύγιό του με την δεύτερη σύζυγό του Μπριζίτ Νίλσεν. Αν και δεν υπάρχουν αποδείξεις πως είχαν ένα ειδύλλιο, η Πάμελα Άντερσον, φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες στο νέο ντοκιμαντέρ του Netflix για τη ζωή της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου.

Όπως μοιράστηκε λοιπόν η ίδια, κάποια στιγμή ο Σιλβέστερ Σταλόνε προσπάθησε να την δωροδοκήσει για να γίνει το «Νο 1 κορίτσι του». Και πώς το έκανε αυτό; Με ακριβά και πολυτελή δώρα.

«Μου πρόσφερε ένα διαμέρισμα και μια porsche για να γίνω το Νο 1 κορίτσι του» λέει η Πάμελα Άντερσον και συνεχίζει: «Κι εγώ του απάντησα: ‘Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει και Νο.2;’».

Σύμφωνα με την ηθοποιό πάντα, ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν έδειξε διατεθειμένος να εγκαταλείψει τόσο εύκολα και τότε της είπε: «Αυτή είναι η καλύτερη προσφορά που θα πάρεις, γλυκιά μου. Τώρα είσαι στο Χόλιγουντ».

Η Πάμελα Άντερσον όμως ισχυρίζεται πως αρνήθηκε τις προτάσεις του επειδή ήθελε κάτι περισσότερο από μια «γλάστρα». Έτσι, προχώρησε στη ζωή της και παντρεύτηκε τον Τόμι Λι το 1995, ενώ ο Σταλόνε είπε το «ναι» στην σημερινή του σύζυγο, Τζένιφερ Φλάβιν, το 1997. «Ήθελα να είμαι ερωτευμένη» παραδέχτηκε η Πάμελα Άντερσον. «Δεν ήθελα τίποτα λιγότερο από αυτό».

Φαίνεται όμως πως ο Σιλβέστερ Σταλόνε δεν τα θυμάται καθόλου έτσι τα γεγονότα. Σε δήλωσή του στην New York Post, ο εκπρόσωπος του ηθοποιός είπε πως είναι όλα ψέματα. «Η δήλωση της Πάμελα Άντσερσον που αποδίδεται στον πελάτη μου είναι ψευδής και κατασκευασμένη. Ο κος Σταλόνε επιβεβαιώνει ότι δεν έκανε ποτέ κανένα μέρος αυτής της δήλωσης».

Σχετικά Άρθρα