Οικονόμου σε Τζανακόπουλο: “Στον ΣΥΡΙΖΑ θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση”

 Οικονόμου σε Τζανακόπουλο: “Στον ΣΥΡΙΖΑ θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση”

Νέο… σόου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ είχαμε σήμερα, Τρίτη με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο να αρπάζεται αρχικά με τον Θάνο Πλεύρη και τον παρουσιαστή Δημήτρη Οικονόμου να επιτίθεται στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Η κουβέντα πήγαινε από το ένα θέμα στο άλλο μέχρι που έφτασε στην υπόθεση της «νεκρής Μαρίας». Εκεί ήταν που ο Θάνος Πλεύρης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθέτησε στάση που εξυπηρετούσε τους λαθροδιακινητές και ότι δεν έχει ζητήσει ούτε μία συγγνώμη. Η θέση του Τζανακόπουλου ήταν ότι «συγγνώμη να πουν φασίστες όπως ο κ. Πλεύρης που έλεγε να πνίγουμε μετανάστες». 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνθηκε και στους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο χαρακτηρίζοντάς τους συνήγορους του υπουργού Υγείας. Εκεί ήρθε η αντίδραση του Οικονόμου:

«Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο. Δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε με το ΣΥΡΙΖΑ Channel και σας πονάει o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση».

Σχετικά Άρθρα