Κρήτη: Ραγίζει καρδιές ο σκύλος που θρηνεί για τον νεκρό τετράποδο φίλο του – Συγκλονιστικό βίντεο

 Κρήτη: Ραγίζει καρδιές ο σκύλος που θρηνεί για τον νεκρό τετράποδο φίλο του – Συγκλονιστικό βίντεο

To βίντεο με τον σκύλο στην Κρήτη που θρηνεί στη μέση του δρόμου, ραγίζει καρδιές.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το τετράποδο, εμφανώς λυπημένο, στέκεται δίπλα από τον νεκρό σκύλο. Το απίστευτο συμβάν στην Κρήτη εκτυλίχθηκε στον παράδρομο της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες.

Το δημοσίευμα στο ekriti αναφέρει ότι το ένα από τα δύο σκυλιά έχασε τη ζωή του –πιθανότητα από χτύπημα αυτοκινήτου. Ο δεύτερος σκύλος στέκεται δίπλα και αρνείται να τον εγκαταλείψει.

Τη συγκινητική ιστορία με τον σκύλο στην Κρήτη κατέγραψε σε βίντεο η αθλήτρια του βόλεϊ Νίκη Μανωλάκη.

«Κινητοποιηθήκαν πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγώ είχα φύγει από το σημείο όταν έφτασαν για βοήθεια καθώς δούλευα στις 21:00 και αφού είχα επικοινωνήσει με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσα. Συνήθως είμαι εκείνη που πράττει και όχι εκείνη που απλά ειδοποιεί. Δεν είχα το θάρρος όμως εκείνη τη στιγμή να βοηθήσω παραπάνω.

» Απ’ ότι είδα ένας νεαρός εθελοντής χάιδεψε τον σκυλάκο, τον ηρέμησε και τον παρέλαβαν οι κυνοκόμοι. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου. Και όσους κινητοποιήθηκαν από τον δήμο και το κυνοκομείο Ηρακλείου.

» Το άλλο σκυλάκι δυστυχώς ήταν νεκρό ήδη. Η αφοσίωση του φίλου του με έχει συνταράξει πραγματικά. Μεγαλείο από τα ζώα… κρίμα για το σκυλάκι που χάθηκε. Κρίμα και για τη ζωή σε αλυσίδα που πέρασαν. Και τα δύο έσερναν αλυσίδες… Αυτό ζω αυτήν τη στιγμή…» ανέφερε στο μήνυμά της, το οποίο συνοδεύει το βίντεο με τον σκύλο στην Κρήτη που θρηνεί το νεκρό του φίλο στη μέση του δρόμου.