Καϊλή: Οριστική ρήξη με τον Τζιόρτζι – “Αισθάνεται προδομένη” – Τον αποκάλεσε “τοξικό τέρας”

 Καϊλή: Οριστική ρήξη με τον Τζιόρτζι – “Αισθάνεται προδομένη” – Τον αποκάλεσε “τοξικό τέρας”

Οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη μεταξύ της Εύας Καϊλή και του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι, μετά τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο διαφθοράς “Qatargate“.

Αισθάνεται προδομένη, για τη βαλίτσα, από τον άνθρωπο που εμπιστεύθηκε. Αναρωτιέται πώς επέτρεψε σε αυτό το “τοξικό τέρας” να είναι μέσα στο σπίτι τους και να μην την έχει ενημερώσει”, ανέφερε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, στο STAR.

Ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι αναμένεται να μιλήσει ενώπιον του προδικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες την ερχόμενη Πέμπτη (26.01.2023), προκειμένου να κριθεί αν θα παραμείνει προφυλακισμένος ή θα αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Κρέμονται από τα χείλη του Παντσέρι

Υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζεται η έρευνα των βελγικών Αρχών για το “Qatargate” και όλοι πλέον κρέμονται από τα χείλη του φερόμενου “εγκεφάλου, Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος αποφάσισε να συνεργαστεί και να κάνει αποκαλύψεις.

Φήμες στις Βρυξέλλες λένε ότι προτίθεται να δώσει νέα ονόματα και νέες χώρες, όπως άλλωστε προβλέπει και η συμφωνία που έχει κάνει με τις Αρχές, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα βάλει στο κάδρο και Γάλλους ευρωβουλευτές.

Στόχος του Παντσέρι είναι να αποδείξει ότι δεν ήταν ο “εγκέφαλος”, αλλά απλός μεσάζων στο σκάνδαλο, δείχνοντας ως “εγκέφαλο” το Κατάρ

Σχετικά Άρθρα