Γιαννάκος : Έλεος με το θράσος κάποιων ηλίθιων φαρσέρ – “Σεβαστείτα τα νοσοκομεία”

 Γιαννάκος : Έλεος με το θράσος κάποιων ηλίθιων φαρσέρ – “Σεβαστείτα τα νοσοκομεία”

Σεβασμό στο νοσοκομεία και τους στους ασθενείς ζητά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μετά το απειλητικό email που έλαβαν τα νοσοκομεία Παμακάριστος, Τζάνειο, Γεννηματάς, Παίδων, Ευαγγελισμός και Ερρίκος Ντυνάν για ύπαρξη βόμβας.

«Δεν μπορεί κανείς να φαντασθεί το απύθμενο θράσος των ηλιθίων φαρσέρ. Σε ημέρες έξαρσης της γρίπης, του κορονοϊού και των άλλων ιώσεων που τα νοσοκομεία είναι φουλ και με ράντζα, χειρουργημένους ασθενείς, διασωληνωμένους σε ΜΕΘ να παίρνουν τηλέφωνο για ύπαρξη βόμβας εντός των νοσοκομείων αναστατώνοντας τη λειτουργία τους», είπε ο Μιχάλης Γιαννάκος και πρόσθεσε: «Ποιος ήταν αυτός ο εξυπνάκιας που νομίζει ότι κάνει κάτι σπουδαίο, στέλνοντας σήμερα πρωί email σε νοσοκομεία της Αττικής για ύπαρξη βόμβας; Ευτυχώς η αστυνομία δεν το αξιολόγησε ως σοβαρό και δεν αναστατώθηκαν οι ασθενείς. Παρά ταύτα υπήρξε αναστάτωση στις υπηρεσίες, κλήθηκε η αστυνομία και έγινε σχετική έρευνα, χωρίς συνέχεια.

Για φανταστείτε να αξιολογούνταν από την αστυνομία ως σοβαρή η ειδοποίηση για την ύπαρξη βόμβας και να έπρεπε να εκκενώσουν χώρους και τμήματα με ασθενείς του νοσοκομείου.

Πού; Στον Ευαγγελισμό, το Γεννηματάς, το Τζάνειο, το Αγίας Σοφίας, τη Παμμακάριστος; Πού θα πήγαιναν οι εκατοντάδες ασθενείς που νοσηλεύουν;

Παλαιότερα είχαν πάρει τηλέφωνο στον Ευαγγελισμό για βόμβα στα χειρουργεία. Αναγκάστηκαν και μετακίνησαν με εντολή αστυνομίας όλους τους χειρουργημένους ασθενείς από τη καρδιοχειρουργική μονάδα».

Καταλήγοντας ανέφερε: «Έλεος με την εμμονή κάποιων που νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Σεβαστείτε τα νοσοκομεία».

Σχετικά Άρθρα