Ημερολόγιο Καλογρίτσα: Αποκαλύπτει συναντήσεις (και) με Θεοδωρικάκο το 2016

 Ημερολόγιο Καλογρίτσα: Αποκαλύπτει συναντήσεις (και) με Θεοδωρικάκο το 2016

Μια άνευ προηγουμένου έκπληξη έκρυβαν τα ημερολόγια της γραμματέα του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα, που προσκόμισαν στο Ειδικό Δικαστήριο οι συνήγοροι υπεράσπισης του Ανδρέας Λοβέρδος και Άγγελος Καραχάλιος, στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν τον εντολέα τους.

Τα αποσπάσματα από τα ημερολόγια της Ευθαλίας Διαμαντή αποκάλυψαν συναντήσεις μεταξύ του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα με τον σημερινό υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο!

Οι συναντήσεις φέρονται να έγιναν το Σεπτέμβριο του 2016, μεσούσης της διαδικασίας απόκτησης τηλεοπτικής άδειας και ενώ ο κ. Καλογρίτσας ήταν ήδη υπερθεματιστής και ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ήταν η περίοδος που η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ανακοινώσεις της έπνεε μένεα κατά του Χρήστου Καλογρίτσα αποκαλώντας τον «κόκκινο εργολάβο του ΣΥΡΙΖΑ» με αναφορές στα περιβόητα «βοσκοτόπια» και αιχμές εναντίον του.

Ειδικότερα κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Ειδικού Δικαστηρίου οι συνήγοροι του κ. Καλογρίτσα κατέθεσαν στην αρχή της διαδικασίας αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του επιχειρηματία, κάνοντας λόγο για συναντήσεις του Νίκου Παππά με τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου, το Σεπτέμβριο του 2016, μεσούσης της διαδικασίας για την απόκτηση τηλεοπτικών αδειών. Ωστόσο, τα ημερολόγια της κας Διαμαντή περιείχαν μια έκπληξη.

Όπως διαπίστωσε στο τέλος της διαδικασίας ένας εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του Νίκου Παππά και συγκεκριμένα ο δικηγόρος Βαγγέλης Γεωργακόπουλος, ένα από τα ονόματα το οποίο αναφερόταν στο ημερολόγιο της γραμματέως Καλογρίτσα ως ένα από τα πρόσωπα που συναντιόταν ο επιχειρηματίας, ήταν ο σημερινός υπουργός Προστασίας του Πολίτη της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ήταν επί χρόνια συνεργάτης με τον Χρήστο Καλογρίτσα στη δημοσκοπική εταιρεία GPO. Την περίοδο εκείνη όμως, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2016, ο Θεοδωρικάκος ήταν ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι όπως αποδεικνύεται, την επίμαχη περίοδο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών ο κ. Καλογρίτσας συναντούσε το στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πηγή: iEidiseis.gr