Ειδικό Δικαστήριο: Ο Καλογρίτσας κατέθεσε αποσπάσματα από ημερολόγιο – “Πλαστά τα sms”, λέει ο Παππάς

 Ειδικό Δικαστήριο: Ο Καλογρίτσας κατέθεσε αποσπάσματα από ημερολόγιο – “Πλαστά τα sms”, λέει ο Παππάς

Στο «μικροσκόπιο» του Ειδικού Δικαστηρίου μπήκαν δυο αποσπάσματα από το ημερολόγιο της γραμματέως του Χρήστου Καλογρίτσα, Θάλειας Διαμάντη.μΜάλιστα, από τα αποσπάσματα του ημερολογίου της κ. Διαμάντη, που έχει μηνυθεί από τον Νίκο Παππά για τη φράση της περί «φακέλων με χρήματα από το γραφείο Καλογρίτσα για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ», προκύπτουν καταχωρήσεις για συναντήσεις του πρώην υπουργού στο γραφείο Καλογρίτσα με τον δικαζόμενο επιχειρηματία, αλλά και τον δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου.

«Τέθηκε θέμα αξιοπιστίας της, τη χαρακτήρισαν ανυπόληπτη, ψευδομάρτυρα και συκοφάντη. Από ημερολόγιο που τηρούσε η επί σαράντα χρόνια γραμματέας του Καλογρίτσα θα σας καταθέσουμε αποσπάσματα δυο ημερών στις 15 και 22-9- 2016. Κατέθεσε ότι ο κ. Αρτεμίου είχε συναντήσεις με Παπά και Καλογρίτσα στα γραφεία Καλογρίτσα. Η ίδια μάρτυρας έχει πει ότι στις 22-9-2016 συναντήθηκε με τον κ. Μαρινάκη. Ήταν αυτή η συνάντηση. Τόσο στις 15/9 υπάρχει καταχωρημένη συνάντηση με Αρτεμίου στα γραφεία της εταιρείας και στις 22 -9 υπάρχει συνάντηση Παππά και Καλογρίτσα με Αρτεμίου, μετά από αυτό συνάντηση με τον Μαρινάκη και το βράδυ συνάντηση με τον κ. Παππά» ανέφερε ο εκ των συνηγόρων του επιχειρηματία, Άγγελος Καραχάλιος.

Οι σημειώσεις στο ημερολόγιο της Θάλειας Διαμάντη αναφέρουν:

15.9.2016: Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα) -14,25- 15,00

22.9.2016: Παππάς και Αρτεμίου (στο γραφείο Καλογρίτσα) -13,25-23,45

22.9.2016: Μαρινάκης (στον Πειραιά ) -21,00 – 21,30

22.9.2016: Παππάς (στο γραφείο Καλογρίτσα) -22,15-22,4

Ένσταση Παππά για πλαστό sms

Η πλευρά του Νίκου Παππά απάντησε με ενστάσεις κατά των sms που εμφανίστηκαν σε προηγούμενη συνεδρίαση και εμφάνιζαν το Νίκο Παππά να στέλνει στον επιχειρηματία ποσοστά άλλων επιχειρηματιών για τη δημιουργία καναλιού μετά τον διαγωνισμό τηλεοπτικών αδειών.

«Τα sms είναι πέντε. Καταθέτω ένσταση. Τα sms ταυτίζονται και καλύπτονται από την προστασία του απορρήτου του επικοινωνιών και αυτά κατατέθηκαν χωρίς τη συναίνεση του φερόμενου συνομιλητή Νίκου Παππά. Είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο» ανέφερε ο συνήγορος του κ. Παππά Γιάννης Μαντζουράνης.

Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας πως τα προσβάλει και ως πλαστά. «Προσβάλλω τα sms ως πλαστά και προσκομίζω πραγματογνωμοσύνη από δυο πραγματογνώμονες, τον Δημήτρη Καλαντζή και τον γιο του. Θα δώσω σχεδιάγραμμα τα από όπου προκύπτει ότι τα μηνύματα ανταλλάχθηκαν μεταξύ των κατηγορουμένων. Θα μπορούσε ο καθένας να φτιάξει τέτοια μηνύματα. Τα μηνύματα είναι πλαστά και είναι παραποιημένα. Κάποιος έχει βάλει το χεράκι του» είπε ο δικηγόρος που κατάθεσε και απάντηση του ΟΤΕ στο Νίκο Παππά, ο οποίος ζήτησε να του δοθούν όλες οι επικοινωνίες την επίμαχη περίοδο.

«Το περιεχόμενο των sms δεν αποθηκεύεται. Οι υπόλοιπες επικοινωνίες καταστρέφονται μετά το επίμαχο χρονικό διάστημα» ήταν η απάντηση της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα