Αριδαία: Ζημιές από την κακοκαιρία – Κλειστά τα σχολεία (vids)

 Αριδαία: Ζημιές από την κακοκαιρία – Κλειστά τα σχολεία (vids)

Υλικές ζημιές σε σπίτια και καταστήματα προκάλεσε η κακοκαιρία η οποία έπληξε τις προηγούμενες ώρες την Αριδαία στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, ο δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης έκανε λόγο για τεράστιο όγκο νερού που εισήλθε από τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Αριδαίας.

Όπως τόνισε, το ύψος του νερού έφτασε τα 60 – 70 εκατοστά μέσα σε καταστήματα. Ο ίδιος ανέφερε ότι τέτοια πλημμυρικά φαινόμενα είχαν να εκδηλωθούν από το 1979.

Ο δήμος ενημέρωσε ότι λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 24 Ιανουαρίου.

Η κακοκαιρία έπληξε και το Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας, όπου αγωνίζεται ο Αλμωπός που παίζει στη Super League 2. Ο Αλμωπός Αριδαίας ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες και βίντεο από το γήπεδο που έχει μετατραπεί σε «λίμνη» λόγω της κακοκαιρίας, ενώ κάνει λόγο για ολική καταστροφή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε 83 κλήσεις για άντληση υδάτων και έκανε σχετικές ενέργειες σε 22 περιπτώσεις.

Διακοπή κυκλοφορίας σε επαρχιακούς δρόμους στην Πιερία

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω έντονης βροχόπτωσης διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων σε δύο σημεία στην Πιερία και συγκεκριμένα στο 12ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κονταριώτισσας – Αγίου Σπυρίδωνα και στο στο 7ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης – Κονταριώτισσας.

Με πληροφορίες από thesstoday.gr, thessnews.gr

Σχετικά Άρθρα