Ξέσπασε ο Τσελέντης: Εδώ, μας κοιμίζουν κανονικά Ανίτες και ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες

 Ξέσπασε ο Τσελέντης: Εδώ, μας κοιμίζουν κανονικά Ανίτες και ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες

Σε ανάρτηση με αφορμή τις μεγάλες διαδηλώσεις των πολιτών στη Γαλλία κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού και της ακρίβειας προχώρησε ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Άκης Τσελέντης.

Ο γνωστός σεισμολόγος κάνει λόγο για πρότυπα χαλαρών ηθών, τα οποία έχουν επιβληθεί στον ελληνικό λαό και «trash», όπως τα χαρακτηρίζει, τηλεοπτικά προγράμματα που μας… κοιμίζουν.

«Τα νέα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ» τονίζει μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει
Χθες είχαμε μια γιγαντιαία κυβερνητική διαδήλωση στην Γαλλία κατά της ακρίβειας και τα Ελληνικά ΜΜΕ ούτε που το ανέδειξαν … άλλωστε η Γαλλία είναι πολύ μ(Μ)ακρ(ό)άν. Ίσως αυτή η είδηση έπρεπε να υποβιβαστεί για να μην βάζουμε ιδέες….

Αν σκόνταφτε όμως κάποια τηλεοπτική Αστέρας στο κόκκινο χαλί και φαινόταν λίγο παραπάνω το μπούστο της να δείτε τι δημοσιότητα θα έπαιρνε.

Τα νεα πρότυπα πλέον στην Ελλάδα των ξενόφερτων χαλαρών ηθών που μας επιβάλλουν, της διαφθοράς και της απόλυτης υποβάθμισης του ανθρώπου θα είναι η καθημερινότητα των ΜΜΕ.

Ανίτες να κοροϊδεύουν ολημερίς και οληνυκτίς ανθρώπους πιο «ελαφρούς» και ΜουτσινάδοΚοκλώνιδες να προσφέρουν ένα χαμηλοτάτου επιπέδου δήθεν θέαμα μας κοιμίζουν κανονικά.

Κάτι που προβάλλεται έντονα και εμφατικά δεν θα αργήσει να αποκτήσει και το ανάλογο κοινό που θα αποδεχτεί και θα εναρμονιστεί με τη νέα αυτή συνήθεια της υπερβολής και των ακροτήτων. Και πολύ φοβάμαι ότι το Ελληνικό κοινό έχει εθιστεί στη trash TV με ότι αυτό συνεπάγεται.

Όλες αυτές οι προκλήσεις αποσπούν το ανθρώπινο βλέμμα, δημιουργούν «υψηλές τηλεθεάσεις» γιατί αποτελούν πρόκληση.

Στην πρόκληση το ανθρώπινο βλέμμα, η ανθρώπινη περιέργεια δύσκολα αντιστέκεται. Και αυτό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρώπου, γνωστό και από τη ρήση του Αριστοτέλους: «Πάντες άνθρωποι του ειδέναι ορέγονται φύσει» (Αριστοτέλης, Μεταφυσικά).

(**) Αναμένω τις επόμενες ημέρες κάποια εκπομπή με οικονομολόγους να μας εξηγούν πως η περιουσία της “influencer” Τούνη (όπως ανέφεραν τα ΜΜΕ) έφθασε το 1 εκατ και μία άλλη ιατρική εκπομπή όπου να μας εξηγούν έγκριτοι ορθοπαιδικοί το λουμπάγκο του Μπισμπίκη που κατέκλυσε όλα τα ΜΜΕ την προηγούμενη εβδομάδα».

Σχετικά Άρθρα