Βόλος: Αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού 65χρονος – Οι φωνές του γιου ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά

 Βόλος: Αυτοκτόνησε δια απαγχονισμού 65χρονος – Οι φωνές του γιου ακούστηκαν σε όλη την γειτονιά

 Σοκ και απέραντη θλίψη προκάλεσε η αυτοκτονία ενός 65χρονου, ιδιαίτερα γνωστού στην τοπική κοινωνία, ο οποίος αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, το άψυχο σώμα του, μέσα στο σπίτι του στη Μακρινίτσα, εντόπισε ο γιος του, λίγο μετά τις 10 το βράδυ του Σαββάτου. Ακολούθησαν συγκλονιστικές στιγμές, καθώς οι αγωνιώδεις φωνές του γιου του ακούστηκαν στη γειτονιά, που καλούσε σε βοήθεια.

Ο γιος του αυτόχειρα, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και ακολούθως κατέβασε τον πατέρα του με την βοήθεια γειτόνων από το καλντερίμι στο πάρκινγκ του χωριού, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση παραλαβής του, όταν θα έφταναν οι διασώστες.

Παράλληλα, ο γιος του έκανε απέλπιδες προσπάθειες για να ανακτήσει τις αισθήσεις του και να τον κρατήσει στη ζωή. Δυστυχώς ήταν ήδη αργά. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το άγγελμα του θανάτου του 65χρονου Βασίλη Κανάβα «πάγωσε» την τοπική κοινωνία. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αυτοχειρία. Όλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη, για έναν ιδιαίτερα δραστήριο άνθρωπο, σύμφωνα με όλους όσοι τον γνώριζαν. Ήταν πολύ γνωστός, τόσο μέσα από την επαγγελματική του ιδιότητα, όσο και από την ενασχόλησή του με τους αθλητικούς χώρους. Χαρακτήρας ανοιχτός, άνθρωπος ακούραστος, παραγωγικός, αλλά και πολύ κοινωνικός, όπως λένε άνθρωποι που ήταν κοντά του.

Προανάκριση για το τραγικό περιστατικό διενεργείται από την Αστυνομία, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομία.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τρίτη στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μακρινίτσας.

Σχετικά Άρθρα