Ψευτογιατρός: Δύο νέες καταγγελίες από εξαπατημένους ασθενείς

 Ψευτογιατρός: Δύο νέες καταγγελίες από εξαπατημένους ασθενείς

Αποκαλύψεων συνέχεια για την υπόθεση με τον φερόμενο ως ψευτογιατρό από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος όπως φαίνεται κατάφερε να εξαπατήσει πολλά θύματα του αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Εκτιμάται πως η παραβατική δράση του 66χρονου φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο και υποσχόταν στους ασθενείς του να τους θεραπεύσει μέσω βλαστοκυττάρων, έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.

Δεδομένου ότι έχουν εντοπιστεί μαρτυρίες από το 2006, υπάρχουν υποψίες από τις Αρχές ότι έχουν εξαπατηθεί 100αδες άτομα από τον 66χρονο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που παρουσίασε το MEGA, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του κατηγορούμενου απέδωσε ώστε να έρθουν στην επιφάνεια περισσότερες περιπτώσεις εξαπατημένων ασθενών.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία αλλά και οι δικαστικές αρχές της Θεσσαλονίκης έλαβαν δύο νέες καταγγελίες για απάτη, με την πρώτη να προέρχεται από την Αθήνα και τη δεύτερη από κάποιο νησί.

Σε αυτές περιγράφεται η γνωστή πρακτική που εφάρμοζε ο φερόμενος ως ψευτογιατρός χρησιμοποιώντας θεραπείες με βλαστοκύτταρα. Ενδέχεται τις επόμενες ημέρες ο αριθμός των καταγγελιών να αυξηθεί ραγδαία τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα