Παππάς για επίμαχο sms Καλογρίτσα: “Δεν θυμάμαι να το έχω στείλει” – “Πρωτοφανές το Ειδικό Δικαστήριο για ένα πλημμέλημα”

 Παππάς για επίμαχο sms Καλογρίτσα: “Δεν θυμάμαι να το έχω στείλει” – “Πρωτοφανές το Ειδικό Δικαστήριο για ένα πλημμέλημα”

«Δεν θυμάμαι να έχω στείλει τέτοιο SMS», απαντά ο Νίκος Παππάς για το SMS με τα μετοχολόγια που εμφάνισε στο Ειδικό Δικαστήριο η πλευρά του Χρήστου Καλογρίτσα. Ο κ. Παππάς αναφέρει ότι «είχαμε με όλους επικοινωνία» σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες απαντώντας στην πλευρά Καλογρίτσα ότι ο επιχειρηματίας στη διάθεσή του «έχει ένα μικρό τόμο από παρόμοια μηνύματα του Παππά προς τον Καλογρίτσα».

Παραπλανητικά

Ο Νίκος Παππάς, τόνισε ότι η μήνυση στην γραμματέα του Χρήστου Καλογρίτσα έγινε καθώς αποτέλεσε αφορμή «να γίνουν δημοσιεύματα εις βάρος μου, τα οποία ήταν παραπλανητικά». «Και το κόμμα έχει βγάλει τις ανακοινώσεις του και εγώ κινήθηκα ως πρόσωπο ενάντια στην κυρία που ψευδομαρτύρησε» τόνισε.

«Αυτή η ιστορία ξεκίνησε με μια κατηγορία μήνυσης σε βάρος μου (που προφανώς την έγραψε ο δικηγόρος του μηνυτή μου, κ. Καλογρίτσα), για τέσσερα κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Την πήρε η ΝΔ, την έκανε ένα κακούργημα και ένα πλημμέλημα στην προανακριτική. Πέταξε το κακούργημα και έχουμε το πρωτοφανές, να έχουμε Ειδικό Δικαστήριο για πλημμέλημα.

»Αυτό το Ειδικό Δικαστήριο γίνεται για μια υπόθεση, όπου το Δημόσιο εισέπραξε, δεν δαπάνησε λεφτά. Οι υποθέσεις στις οποίες έχει δαπανήσει λεφτά είναι οι υποθέσεις της Novartis και της Siemens. Ο συγκατηγορούμενος μου έχει δικηγόρο τον κ. Λοβέρδο ο οποίος έχει ψηφίσει τη δίωξή μου και τώρα υπερασπίζεται την αθωότητα του ανθρώπου που είναι συγκατηγορούμενος με μένα» τόνισε ο κ. Παππάς μιλώντας στο Open προσθέτοντας ότι:

Μηδενικής αποδεικτικής αξίας

«Αυτά που έχουν προσκομιστεί είναι μηδενικής αποδεικτικής αξίας και τέτοιο SMS εγώ δεν θυμάμαι να το έχω στείλει. Είμαι πολύ μετρημένος, το ακροατήριο δεν έχει ολοκληρωθεί. Κάντε λίγη υπομονή και για αυτά» και παρέπεμψε στη συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης στο Ειδικό Δικαστήριο.

Ερωτηθείς ο κ. Παππάς για το ότι η πλευρά Καλογρίτσα λέει ότι έχει σωρεία SMS ανέφερε: «Είχαμε με όλους επικοινωνία. Το έχω πει από την πρώτη μου συζήτηση στην προανακριτική επιτροπή. Δεν υπάρχει υπουργός που δεν συνομιλεί με τους κορυφαίους επιχειρηματίες του τομέα που έχει αρμοδιότητα, δεν νομίζω πως είναι καινούριο και έχουν παρελάσει και οκτώ μάρτυρες από εκεί. Όλοι πλην της κυρίας είπαν πως δεν ξέρω, δεν είδα, δεν άκουσα για παρέμβαση Παππά».

Λοβέρδος και κομμάτι της ΝΔ εργαλειοποίησαν την υπόθεση

Σχετικά με τις κατηγορίες για το αν ο Καλογρίτσας «έδινε λεφτά στον ΣΥΡΙΖΑ» ο κ. Παππάς απάντησε: «Σας παραπέμπω στη μήνυση που έχουμε καταθέσει. Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του, να δει τι δοσοληψίες μπορεί να γίνονται τραπεζικού τύπου, δανειακού τύπου, πολιτικού τύπου διότι εδώ πάνε να αναζωογονηθούν και πολιτικές καριέρες»

Παράλληλα ο Νίκος Παππάς υποστήριξε ότι η υπόθεση του «έχει εργαλειοποιηθεί πλήρως από τον κ. Λοβέρδο και ένα κομμάτι της ΝΔ» και τέλος, σημείωσε πως οι όροι που έγιναν για τις τηλεοπτικές άδειες, δεν έχουν αλλάξει μέχρι σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά και πως τα κανάλια λειτουργούν με τους όρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για τις εκλογές είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά την πρωτιά, για να μην έχει την πρωτοβουλία ο Μητσοτάκης. Με πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί η χώρα να έχει σταθερή κυβέρνηση από την πρώτη μέρα».

Σχετικά Άρθρα