Γιώργος Κοτρωνιάς (βουλευτής ΝΔ): “Μακάρι να μπορούσα να διορίσω όλο τον κόσμο”

 Γιώργος Κοτρωνιάς (βουλευτής ΝΔ): “Μακάρι να μπορούσα να διορίσω όλο τον κόσμο”

Εμένα μου αρέσει να προσφέρω όσο μπορώ. Προφανώς μαγικά δεν μπορείς να κάνεις. Δεν μπορείς να διορίσεις όλο τον κόσμο. Μακάρι…» δήλωσε προκλητικά ο βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας, Γιώργος Κοτρωνιάς σε συνέντευξη του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

Όλα ξεκίνησαν όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ εάν «θέλει να παραμείνει στα έδρανα της βουλής». Για να λάβει την εξής απάντηση: «Ναι, θέλω, θέλω, θέλω και θα το επιδιώξω».

Ο Κοτρωνιάς βέβαια είχε και παράπονο επειδή προβάλλεται περισσότερο ο έτερος συνυποψήφιος του Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος όντας υπουργός έχει περισσότερες δυνατότητες. «Είχα πει ότι θα συμβάλλω να λύσω προβλήματα και να προχωρήσει η Φθιώτιδα. Ε νομίζω ότι έχω συμβάλλει και όταν θα ‘ρθει η ώρα εκείνη και θα πω τι μπόρεσα να κάνω στο πλαίσιο των δυνατοτήτων ενός βουλευτή γιατί άλλο υπουργός, άλλο βουλευτής. Αλλά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων ελπίζω να το εκτιμήσουν οι συμπολίτες μου» είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Για τα πρακτικά να σημειωθεί πως ο Κοτρωνιάς δεν ρωτήθηκε καν για τον Χειμάρα και τη διαπλοκή που είχε στηθεί γύρω απ’ αυτόν στη Φθιώτιδα.