Δασκαλάκης: Σε μοναστήρι έξω από την Πάτρα έκανε το ετήσιο μνημόσυνο της Τζωρτζίνας

 Δασκαλάκης: Σε μοναστήρι έξω από την Πάτρα έκανε το ετήσιο μνημόσυνο της Τζωρτζίνας

Ετήσιο μνημόσυνο για την κόρη του Τζωρτζίνα, πραγματοποίησε το Σάββατο ο Μάνος Δασκαλάκης. Το μνημόσυνο τελέστηκε σε γυναικείο μοναστήρι, έξω από την Πάτρα, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Συγκεκριμένα, έγινε υπό καθεστώς μυστικότητας και δίχως να ενημερωθούν πολλοί φίλοι και συγγενείς, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως ήταν το πολύ 10 άτομα στο μνημόσυνο. Η οικογένεια Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο το μνημόσυνο και όχι το επόμενο που συμπίπτει με την συμπλήρωση του ενός χρόνου, καθώς επίσης να το κάνει και σε μοναστήρι και όχι στον τάφο του παιδιού, ώστε να μην υπάρξουν συναντήσεις με την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως εξήγησαν άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μοναστήρι, ο Μάνος Δασκαλάκης αναγνωρίστηκε από τους προσκυνητές, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις ή συζητήσεις. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι άναψαν και ένα κεράκι στην μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών, όταν διαπίστωσαν πως επρόκειτο για το μνημόσυνο.

«Αναγνώρισα τον Μάνο από την τηλεόραση. Ανατριχιάσαμε όλοι όταν καταλάβαμε ότι ήταν το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα. Όσοι είμασταν εκεί κάτσαμε πίσω – πίσω στην εκκλησία και προσευχηθήκαμε. Όλοι ανάψαμε ένα κεράκι και για τα τρία παιδιά», είπε μια γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο στο μοναστήρι.

Στις 31 Ιανουαρίου ξεκινά επίσημα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με πρώτο μάρτυρα τον Μάνο Δασκαλάκη.