Στυγερή γυναικοκτονία στη Νίκαια – 50χρονος έπνιξε τη σύζυγό του- Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο συζυγοκτόνος

 Στυγερή γυναικοκτονία στη Νίκαια – 50χρονος έπνιξε τη σύζυγό του- Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο συζυγοκτόνος

Νέα γυναικοκτονία αυτή τη φορά στην περιοχή της Νίκαιας.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, άνδρας κάλεσε την Άμεση Δράση και σε κατάσταση μέθης δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την γυναίκα του.

Προανάκριση διενεργεί η διεύθυνση ασφαλείας, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής.

Συχνούς τσακωμούς είχαν η 54χρονη γυναίκα και ο σύζυγος της, σύμφωνα με τα όσα περιγράφουν γείτονες του ζευγαριού στη Νίκαια. Ένας από αυτούς, πήρε τα ξημερώματα μοιραίες διαστάσεις, με τον 50χρονο άνδρα να δολοφονεί τη γυναίκα του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος, φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Παράλληλα, όπως περιγράφουν άτομα που τον γνώριζαν, είχε θέματα λόγω κατάχρησης αλκοόλ και στο παρελθόν έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Το ζευγάρι έχει μια κόρη 12 ετών, η οποία απουσίαζε από το σπίτι την ώρα της τραγωδίας, καθώς μένει με συγγενικά πρόσωπα.

«Ελάτε σπίτι, σκότωσα τη γυναίκα μου», είπε στους αστυνομικούς ο 50χρονος άνδρας, που κάλεσε την Άμεση Δράση στις 05:30 τα ξημερώματα. Οι Αρχές διαπίστωσαν από το τηλεφώνημα ότι ο άνδρας βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην ισόγεια κατοικία της οδού Βοσπόρου, βρήκαν την 54χρονη νεκρή με σημάδια στο λαιμό της. Στον χώρο της δολοφονίας κλήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε από την αυτοψία, ότι ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό. Προανάκριση για το άγριο έγκλημα διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Σχετικά Άρθρα