Λουτράκι: Σοκάρουν οι εικόνες του μαθητή ΕΠΑΛ που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

 Λουτράκι: Σοκάρουν οι εικόνες του μαθητή ΕΠΑΛ που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού

Σε χειρουργική επέμβαση στο ΚΑΤ υποβλήθηκε ο μαθητής ΕΠΑΛ από το Λουτράκι. O ανήλικος δέχτηκε τη Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου επίθεση με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στην κάτω γνάθο.

Ο μαθητής ΕΠΑΛ από το Λουτράκι υπέστη κατάγματα στην κάτω γνάθο από τους δράστες, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργείο στο νοσοκομείο ΚΑΤ Αθηνών. 

Στο Korinthia24.gr μίλησε η μητέρα του 16χρονου που είπε:

«Το παιδί χειρουργήθηκε χθες (σ.σ. 19.01.2023) και όπως μας ενημέρωσαν οι γιατροί η εγχείρηση πήγε καλά. Είναι πρησμένος και δεν μπορεί να φάει. Λυπάμαι που οι καθηγητές δεν μας ενημέρωσαν για το περιστατικό, λυπάμαι που άφησαν το παιδί μου αβοήθητο, λυπάμαι που επικοινώνησαν μαζί μας μετά το δημοσίευμα του loutrakiblog.gr. Θέλω να γίνει καλά το παιδί μου, να βγούμε από το νοσοκομείο. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Μάλιστα, η μητέρα του 16χρονου κατηγόρησε τους καθηγητές του ΕΠΑΛ ότι δεν λένε την αλήθεια για το περιστατικό, που έγινε μέσα στο σχολείο και όχι έξω από αυτό».

Φωτογραφίες του παιδιού από το κρεβάτι του νοσοκομείου: 

Σύμφωνα με το Κorinthia24.gr, το Υπουργείο Παιδείας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου ζήτησαν ενημέρωση για το περιστατικό από τον διευθυντή  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, που διέταξε ΕΔΕ.

Το χρονικό της επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, στις 16 του μήνα ένας εξωσχολικός με κάποιον άλλον μαθητή πλησίασαν και στη συνέχεια χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές τον 16χρονο. Το περιστατικό συνέβη ενώ το θύμα κατευθυνόταν από το ένα ΕΠΑΛ σε άλλο επειδή είχε μάθημα στα εργαστήρια.

Η μητέρα πληροφορήθηκε το γεγονός από το ίδιο το παιδί, ειδοποίησε τον σύζυγο που έσπευσε στο σημείο, παρέλαβε τον γιο και τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Οι γιατροί περιέθαλψαν και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον 16χρονο, αλλά έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο νοσοκομείο ΚΑΤ των Αθηνών, όπου και παραμένει.

Πηγή: Korinthia24.gr

Σχετικά Άρθρα