Καλαμάτα: Νεκρός ο 47χρονος που πυροβόλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης

 Καλαμάτα: Νεκρός ο 47χρονος που πυροβόλησαν άγνωστοι στο κέντρο της πόλης

Kατέληξε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση, το θύμα της ένοπλης επίθεσης στη συμβολή των οδών Ύδρας και Σόλωνος, στην Καλαμάτα.

H αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε περί τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο της Καλαμάτας.Σύμφωνα με τα στοιχεία από την τοπική ιστοσελίδα tharrosnews.gr, δύο άγνωστοι πυροβόλησαν κατά ενός άνδρα που επέβαινε σε μηχανάκι και ο οποίος στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, οι δράστες αρχικά πυροβόλησαν μέσα από το αυτοκίνητο, αφού πρώτα τού έκλεισαν το δρόμο με το όχημά τους. Στη συνέχεια βγήκαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εξ αυτών τον πυροβόλησε.

Kατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες διέφυγαν από τη Σόλωνος αναπτύσσοντας ταχύτητα, αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.

Το σημείο αποκλείστηκε για την συλλογή στοιχείων από τις Αρχές.

Σχετικά Άρθρα